és. Mit gondolnak a fiúk arról, ha egy lány 20 évesen még nem csókolózott?
Hasonlóan félénk,zárkózott,megbízható mint én!Pozitív végre nem mindenki nagy menő aki minden nap mással csinálja, és azt gondolom róla lehet esélyem nála mert ő is azzal akar akit igazán szeret.
22F
Gratulálok! Csak ne halogasd túl soká, mert minden szépnek is megvan az ideje. Még én sem találtam meg az igazit, így hasonló cipőben járok :) Amúgy a kor nem számít. A többi nekem vagy irigy vagy erkölcstelen, már aki pocskondiázik téged.
Bárcsak ilyen barátnőm lenne...
20/F
Nem írtam, hogy rólam lenne szó:)
Bár nem hinném, hogy nagyon örülnél, ha ilyen barátnőd lenne...
Mivel a pasik nagy része arra hajt... Ma már nem menő a kevésbé tapasztalt lányokra fecsérelni az időt(legalábbis én úgy vettem észre)...
Szia az előző vagyok!
Tévedni emberi dolog, mindkettőnknek sikerült:
1. Megszoktam, hogy az ilyen általánosan fogalmazó emberek a saját problémájukat írják le, mert bár az egész rendszer anonim, azért jól esik még így is azt mondani, hogy általánosságban vagy valaki ismerőssel történt egy dolog, vagy merült fel egy kérdés.
2. Te általánosítasz. Sok ilyen pasi van mostanában, én nem tartom magam közülük valónak és amit leírtam nem kamuból tettem, semmi okom se lenne rá. Csak ennyi miatt kár lenne valakit megítélni, nem ennyiből áll egy ember, hogy most csókolózott-e vagy nem, de mindenképpen valaminek a mutatója. Én szeretném azt hinni, hogy azért, mert az Igazi feltűnését várja.
Nem hiszek a nagy Ő-ben, és még csak vallásos sem vagyok:)Sőőt...
Tehát nem várok senkire, és semmire. Csak egyszerűen így alakultak a dolgok...
Talán tulságosan magasak az elvárásaim. Ezért írtam azt, hogy nem biztos, hogy örülnél, ha olyan barátnőd lenne mint én:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!