és. Mit gondolnak a fiúk arról, ha egy lány 20 évesen még nem csókolózott?
Figyelt kérdés
Vagy ez kamu?2010. jan. 3. 23:31
11/32 Szesze válasza:
egy apro kerdes...nem tombolnak a hormonjaid? nem vagysz mar egy pasira? En 16 voltam mikor elosozr csokoloztam, de engem akkoriba a kornyezetem (sajnos) nagyon kinezet. Amugy szerintem nem gaz egyaltalan, csak nem ertem, h hogyan birod:D 18/L
12/32 Szesze válasza:
elozo vagyok...ha nem te vagy a lany akirol irsz, akkor meg bocsesz az elobbi kerdesekert...
13/32 anonim válasza:
...amúgy, hogy mit gondolnak?
A normálisabbja azt, hogy itt az ideje megtanítani!
14/32 anonim válasza:
Vannak későn érő típusú lányok.
15/32 anonim válasza:
Kicsit furcsa a mai világhoz viszonyítva, de szerintem semmi baj sincs ezzel.
18/32 anonim válasza:
Én nem gondolok róla semmit, vannak ilyenek.
Nem szégyen
20/F
19/32 anonim válasza:
Az, hogy csúnya mint a bűn..., vagy Valami Amerika 2 sztori.:D
20/32 anonim válasza:
megesik nem találta v találtad? meg az igazit. a félénkségen egy kis alkohol simán segit. amugy ha nem tudná akkor segitek a csóktol nem kell parázni tök egyszerű csak rátapadsz és finoman mozgatod a nyelved a másik szájába és nem a torkában kb... ha esetleg ez lenne a probléma. amugy nagybátyám 40 éves és még szerintem ő se smárolt ami azért már cinkes de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!