Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek nagyon gáz, ha...

Szerintetek nagyon gáz, ha lefekszem egy barátommal azért mert nagyon kívánom már a szexet?

Figyelt kérdés
még szűz vagyok
2014. jún. 12. 09:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2014. jún. 12. 09:18
 2/21 anonim ***** válasza:
Nem,dehogy gáz.
2014. jún. 12. 09:20
 3/21 anonim ***** válasza:
30%
szuzen gaz. sztem amugy is.
 4/21 anonim ***** válasza:
"ha lefekszem egy barátommal" ez mit jelent? fogol vmi havert,hogy reszeljen meg????
 5/21 anonim ***** válasza:
35%
szerintem gáz.
2014. jún. 12. 09:23
 6/21 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ne feküdj le EGY barátoddal, inkább várd meg míg találsz egy megfelelő fiút.

Én is vágyom a szexre ( szintén szűz) de mégse fekszek le senkivel, majd ha lesz pasim.

2014. jún. 12. 09:23
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
szerelem nélkül nagyon-nagyon gáz, és jóvátehetetlen vétek
2014. jún. 12. 09:25
 8/21 PearlDiver ***** válasza:
#6-tal értek egyet.
2014. jún. 12. 09:25
 9/21 anonim ***** válasza:

Nem gáz, ha te döntöd el.

Az érett szexualitásnak semmi köze ahhoz, hogy ki mit mond, vagy szűz vagy e. A lényeg mindig az, hogy tudd mit, miért, és kivel csinálsz, és tudd felmérni annak a következményeit.

Életkort nem írtál pedig az kardinális kérdés lenne.

Ha 14 éves vagy, azt mondom érdemes várni.

Ha 16-18- több azt mondom, hogy döntsd el, és cselekedj aszerint, mások véleményétől függetlenül. Legyen saját személyiséged szexuális értelemben is, és tudj magad dönteni. Ez a lényeg, és csak ez. (és remélhetőleg felkészült is vagy a témában, tudod mi hogy működik,miért, hogyan védekezzetek, stb... Ez alap, hogy jól dönthess )

2014. jún. 12. 09:29
 10/21 anonim ***** válasza:
Szerintem az.Egyszer egy lánybarátom nekem is felhozta a témát mondván,hogy vannak szükségleteink.Én is szűz vagyok és kihagytam,mert ha már eddig kibírtam,akkor várok egy olyan lányra,akinek nem csak egy dugásra kellek.
2014. jún. 12. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!