Szerintetek az "elfogadható" ha 15 évesen lefekszem a barátommal?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy most alakulgat valami egy sráccal..ő idősebb nálam és ha netán összejövünk akkor egy idő utána ODA jutunk..én 15 múltam most nyáron..mi a véleményetek arról hogy egy lány 15 évesen veszti el a szüzességét?2013. aug. 4. 23:54
1/19 anonim válasza:
manapság teljesen elfogadott
de ha nem állsz készen, ne csináld
ha szeret, vár rád
2/19 anonim válasza:
Szerintem ha készen állsz rá akkor oké.
3/19 anonim válasza:
ha elég érettnek érzed magad hozzá, akkor nyugodtan ;)
5/19 anonim válasza:
Ez nem a kortol függ szerintem..ha szeretitek egymást(!) és biztok egymásban(!!) akkor teljesen elfogadható és azt tesztek amit jonak láttok:)
6/19 anonim válasza:
Most komolyan a gyakorikérdéseken kérdezed meg, hogy rendben van-e? Milyen szempont szerint? Jogilag rendben van, a lelkiismeretedet viszont csak te tudod megvizsgálni.
7/19 anonim válasza:
Jogilag rendben van, ha te is beleegyezel.
Erkölcsileg pedig neked kell eldönteni. Mindenesetre én egy hét után azért nem adnám oda magam a fiúnak. Várj vele pár hónapot, hogy tisztázódjanak az érzéseitek és csak akkor menj bele bármi ilyesmibe.
Egyébként erre nincs ilyen írott, vagy íratlan szabály, hogy mikor elfogadható és mikor nem.
8/19 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: nem egy hét utánra gondoltam, hanem 3-4 hónap után..:)
2013. aug. 5. 00:02
9/19 anonim válasza:
Na, elolvastam a kifejtést is. Tehát: még nem is jöttetek össze, de te már a szexen gondolkozol! :D Hány éves, 18+? Lesz egy pár jó éjszakája.
10/19 anonim válasza:
A mai világban ez már megszokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!