Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek az "elfogadható"...

Szerintetek az "elfogadható" ha 15 évesen lefekszem a barátommal?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy most alakulgat valami egy sráccal..ő idősebb nálam és ha netán összejövünk akkor egy idő utána ODA jutunk..én 15 múltam most nyáron..mi a véleményetek arról hogy egy lány 15 évesen veszti el a szüzességét?

2013. aug. 4. 23:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

# 8:

Akkor te egy igen megfontolt kislány vagy és ha úgy érzed, hogy ő az igazi, akkor okozzatok egymásnak örömöt.

2013. aug. 5. 00:12
 12/19 anonim ***** válasza:
Emberek! Hogy érezné, hogy ő az igazi, ha még össze sem jöttek?
2013. aug. 5. 00:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Az a véleményem hogy az egy ribi. Aki 15 évesen odadobja a szüzességét valakinek. Előtted még az élet, gondold meg mit teszel!
2013. aug. 5. 00:16
 14/19 anonim ***** válasza:

én is 15 vagyok (fiú) a félreértések elkerülése végett :D ha

készen állsz rá akkor hajrá de használjatok gumit de ne ilyen szarokat hanem pl Durexet.. ennyi.

2013. aug. 5. 00:29
 15/19 anonim ***** válasza:

# 12:

Onnan, hogy több hónapnyi együtt járás után történne először aktus, ha tényleg úgy érzi, hogy szerelmes. Pont ahogy az értelmes, normális felnőtt embereknél szokás.

2013. aug. 5. 00:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha becsúszik egy gyerek, szerintem 15 évesen teljesen készen állsz majd rá. Hisz van munkád, lakásod, barátod is dolgozik, lakása van... Szüleitek örömmel nevelik majd a becsúszott gyereket és a gimiből is jól kib*sznak majd. 90-es évek óta minden gyerek dugni akar? Megsúgom rohadtul nem leszel vele együtt, hogy a férjed legyen. Mondd ki bátran, viszket a lukad, dugni akarsz. Ez a mai generáció, ennyit jelent nektek a szex.
2013. aug. 5. 12:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem elfogadható a korod miatt sem,és azért sem mert 3-4 hónap után egy gyerek ne akarjon csak szexelni pláne úgy,hogy még össze sem jött a sráccal.Egy 15 éves éretlen gyerek vagy akinek nem a szexen kellene gondolkodni,még nem is ismered 3-4 hónap múlva sem ismered meg igazán,ne gyertek ezzel az érettnek érzed magad meg szerelmesnek dumával nem egy 17-18 évesről van szó,hanem egy gyerekről akinek a tojáshéj a fenekén van és akinek semmi önbecsülése ha csak úgy majd oda dobja magát pár hónap múlva.
2013. aug. 5. 14:43
 18/19 Szergej55 ***** válasza:
A mai társadalomban valószínűleg az, ennek ellenére én nem ajánlanám neked. Még azt sem tudod, hogy hol áll ez a kapcsolat, szóval szerintem nem kellene azonnal ****ni. A szüzességed elvesztése ráér, nem kell belerohanni az első alkalommal ebbe a dologba. A te döntésed, jól gondold meg.
2013. aug. 10. 13:36
 19/19 anonim válasza:
szerintem teljesen oké.Mindenki maga érzi,tudja,hogy mikor van itt a pillanat,hogy elveszti szüzességét és ha te úgy érzed,hogy itt az alkalom akkor hajrá :)
2013. szept. 1. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!