Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az, hogy még mindig...

Miért van az, hogy még mindig nagyon fáj, ha lefekszem a barátommal?

Figyelt kérdés
Nem biztos, h jó kategória, de mindegy. Szóval a lényeg, hogy ő vette el a szüzességemet, ami akkor is fájt. akár hányszor csináljuk még mindig fáj, néha jobban néha kevésbé. azóta kb. hétszer voltunk együtt. Mi lehet a gond?
2013. márc. 3. 18:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
válts fehérre
2013. márc. 3. 18:42
 2/16 anonim ***** válasza:
46%
őszinte leszek barátnőmmel is előfordult (volt) neten utána jártam... a mélyebb tompa fájdalom volt nála szerintem és hááát cisztát írt legvalószinübbnek aztolvastam elég gyakori denőgyógyász biztos tud segíteni... nemlehet kellemes idegen matat de ha tud segíteni megéri ... gondolom
2013. márc. 3. 18:44
 3/16 D'a ***** válasza:
73%
lehet nem vette el rendesen a szüzességed.. vagy nem vagy eléggé beindulva.. vagy ráparázol, hogy fájni fog és már kész is..sok oka lehet :)
2013. márc. 3. 18:45
 4/16 A kérdező kommentje:
a barátom nem sötétbőrű, ha így érted :D
2013. márc. 3. 18:45
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
elég nedves vagy? lehet nem izgat fel kellöen elötte vagy ha igen de kiszáradsz használjatok sikositot.
2013. márc. 3. 18:47
 6/16 A kérdező kommentje:
nem félek, eléggé be is indulok, de sajnos elég kellemetlen érzés
2013. márc. 3. 18:47
 7/16 Andii1 ***** válasza:
71%
jajj Istenem... persze ,hogy fáj a hasad kb az első 5-6 együttlétnél még tágulnod kell és hozzá kell szoknod.. semmilyen cisztád nincs vagy ilyesmi:D ez minden lánynál így van:)
2013. márc. 3. 18:48
 8/16 anonim ***** válasza:
síkosítót próbáld
2013. márc. 3. 19:28
 9/16 A kérdező kommentje:
próbáltuk sikosítóval is, nem jobb. maga a tágulás folyamata fáj, vagy nem is tudom már
2013. márc. 3. 19:38
 10/16 anonim ***** válasza:

vastag neki, mert akkor lehet h te iszonyu szük vagy. volt egy osztálytársnöm alapbol pici volt ö is és mesélte h iszonyu szük anyjának is neki is, ö is császárral született mert eccerüen nem fért ki.

ha tul vastag a farka nem tudsz mit tenni....

2013. márc. 3. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!