Ha már voltam ujjazva, és véreztem, akkor ha lefekszem majd a barátommal fogok vérezni? Vagy nem? Nincs a kettő összefüggésben egymással?
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 00:15
1/4 anonim válasza:
Hogy fog-e vérezni?Lehet.Hogy fájni fog-e?Biztos.
2/4 anonim válasza:
Ha az ujjazástól véreztél, akkor valószínű, hogy a szextől is fogsz, de nem biztos. Van összefüggés, az, hogy tulajdonképpen a hüvelyedről van szó, ami ezek szerint érzékeny ( és/vagy nem nedvesedtél be eléggé, ezért is lehet hogy a barátod megsértette a hüvelyed az ujjával).
3/4 anonim válasza:
Nekem nem fájt és nm vérzett semmi, sőt el is élveztem. (L)
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy fogsz, lehet, hogy nem. De sztem valószínűbb, hogy nem, mert ha már az ujjazásnál véreztél, akkor valszínű átszakította a szűzhártyád, és akkor szex közben már nincs mit átszakítani:) Viszont ha az ujjazás közben nem szakította át teljesen, akkor lehet, hogy szex közben is fogsz még vérezni, de nyugi ez teljesen normális. Sőt még az is, ha rá egy napra jelentkezik egy picit véres folyás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!