Szerintetek nagyon rossz ötlet ha lefekszem egy fiú barátommal és vele veszítem el a szüzességem?
Remek, hogy azonnal híre menjen, hogy te érzelmek nélkül, kapcsolat nélkül, simán letolod a bugyidat, s szétrakod a lábad.
S még valami: ez a "barátod" minden bizonnyal pontosan és épp erre játszik. Gyanítom kb. 4 évvel idősebb nálad és nagyon megérti a lelked, s jelezte többször, hogy nagyon csinos vagy és ideje lenne már szexelned... Ugye???
Én is így vesztettem el. NAGYON megbántam. Gyakorlatilag addig voltam fontos a srácnak, amíg egyszer-kétszer együtt voltunk, azóta hír sincs felőle.
Ha nagyon kívánod, inkább zárkózz be a szobádba, és elégítsd ki magad...
Szerintem csak azért lefeküdni egy baráttal mert el akarod veszíteni a szüzességed, nagyon éretlen és buta dolog.
Ez nem egy kolonc amitől meg kell szabadulni, nem lóverseny, érdemes addig várni, amíg találsz egy olyan partnert aki iránt érzel is valamit (szerelem, vonzalom) és viszont, mert ebben az esetben nem leszel több mint egy kósza numera, aki megvolt és kész. Lehet, hogy "örülni" fogsz, hogy végre elvesztetted, de benned is maradhat az űr, hogy csak egy hús voltál, minden érzelem nélkül. És ez az érzés sokkal rosszabb mint a tudat, hogy még szűz vagy.
De te tudod......attól jobb, mikor olyannal veszíted el, akit szeretsz és kívánsz, és ő ugyanígy érez irántad, hidd el, hogy nincs :)
kérdésben benne van a válasz.... ha akarnád más máshogy kérdezted volna.
amúgy korotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!