Szerintetek nagyon rossz ötlet ha lefekszem egy fiú barátommal és vele veszítem el a szüzességem?
Figyelt kérdés
csak mert nagyon kívánom már a dolgot2014. jún. 12. 07:08
11/12 anonim válasza:
Én szerelmes vagyok az egyik fiúosztálytársamba, sajnos "csak" barátok vagyunk. Még senki iránt sem éreztem így, szeretem belsôleg és külsôleg, minden hibájával együtt.
Szeretnék vele kapcsolatot, de akár anélkül is lefeküdnék vele (pedig szûz vagyok). Elítélhettek érte, de az egész 2 éve kezdôdött és most már nagyon vágyom az ölelésére, a bársonyos ajkaira, az erôs kezének érintésére.. mindenre, ami Ô. :)
16/lány
12/12 anonim válasza:
Ha bizol a pasiban akkor lehet:)en is ugy veszitettem el es nem bantam meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!