Fiúk, ti ennek örülnétek? Rossz ötlet?
Figyelt kérdés
Hamarosan lesz a barátom szülinapja.Már szerveztem neki egy meglepi bukit,de az nem pont a szülinapján lesz,hanem rá két napra.
Ezért arra gondoltam,hogy a szülinapján is legyen valami emlékezetes,lefekszem vele.
Nekem az lenne az első,neki nem.
Nem tudom,hogy ez mennyire jó ötlet...
2013. nov. 1. 20:58
3/10 A kérdező kommentje:
De nem lenne túl eltervezett,vagy mi van,ha akkor nem akarja majd?
2013. nov. 1. 21:00
6/10 anonim válasza:
Én is szexet kaptam születésnapi ajándéknak és nem volt valami tökéletes.. de ez az én esetem.. ha szereted akkor lehet persze de jobb lenne valami más ajándék szerintem
7/10 anonim válasza:
Ha akkor nem akarja majd, akkor szólj nekem nyugodtan.
8/10 anonim válasza:
Szerintem csak akkor csináld, ha eldöntötted, hogy te is szeretnéd. Az első alkalom testileg és lelkileg is meghatározó lehet.
9/10 anonim válasza:
ha jól adod el magad és kelőképen felizgatod mondjuk le*zopod utána ő kinyal utána szexiztek neked is jólesz nyugodj meg és neki is :)
10/10 anonim válasza:
egy régi szerelmemtől anál sexel lepet meg születés napomra!Sohase fogom elfelejteni ilyen ajándékkal azóta se lepet meg senki!szerintem jó ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!