Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A mai világba miért tartják...

A mai világba miért tartják gáznak azt az emberek, ha valaki 20 évesen vagy felette még szűz?

Figyelt kérdés
Csak az az elfogadott ha 13-15 évesen már szexel az ember, vagy mi? És az nem is tartozik a normálba akik meg nem fekszenek össze akárkivel, és még mindig szüzek. Normális kommenteket várok, ha hülyeséget tudsz csak írni, akkor inkább ne is írj!

2014. máj. 31. 18:55
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
"Nem lesz akkor se barátnőd" Sajnos lehet, hogy igazad van. De nem adom fel, mert barátnő nélkül akár meg is dögölhetek. Számomra így nincs értelme az életnek.
2014. jún. 9. 21:25
 32/38 anonim ***** válasza:
"Ilyen idős korban már tapasztalat kell nekik" milyen tapasztalatra gondoltál?
2014. jún. 9. 21:26
 33/38 anonim ***** válasza:
Szexuális tapasztalatra gondoltam. Ha meg nincs értelme az életednek, akkor eddig miért nem gyűjtöttél be barátnőt? Egy kocsira vártál 30 éves korodig?
2014. jún. 10. 00:22
 34/38 anonim ***** válasza:
Ilyen idős korban egy fajta tapasztalat kell, az pedig a munka tapasztalat, minden más elhanyagolható és egyáltalán nem gáz.
2014. jún. 10. 00:26
 35/38 anonim ***** válasza:
29 éves koromig elviselhető volt a barátnő hiánya. Aztán azóta egyre jobban hiányzik. Tizenévesen sok lehetőségem volt. De olyan lányoknak is nemet mondtam akikbe szerelmes voltam. És azért mert féltem az elvárásoktól, a teljesítési kényszertől. 18 évesen meg már a szexuális tapasztalatlanság is vissza tartott. Kár a sok elszalasztott lehetőségért, és az elpazarolt 15 évért. Én tehetek róla. De már csak pár hónap és lesz lóvém. És akkor megpróbálok mindent :)
2014. jún. 10. 06:19
 36/38 anonim ***** válasza:
Ebben az országban elég sok szexuálisan beteg férfi él, látszik is. Kéne tanítani szexuális kultúrát is az iskolákban, nemcsak felvilágosítani.
2014. jún. 10. 21:04
 37/38 anonim ***** válasza:

"Kéne tanítani szexuális kultúrát is az iskolákban"

inkább ne! az agymosodából elég ennyi is.

2014. jún. 10. 21:09
 38/38 anonim ***** válasza:
Nem agymosásról beszélek, hanem normális szexuális, párválasztási órákról. Most nem fejtem ki bővebben, de tényleg szükség lenne rendet tenni a fiatal fejekben.
2014. jún. 11. 06:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!