Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A mai világba miért tartják...

A mai világba miért tartják gáznak azt az emberek, ha valaki 20 évesen vagy felette még szűz?

Figyelt kérdés
Csak az az elfogadott ha 13-15 évesen már szexel az ember, vagy mi? És az nem is tartozik a normálba akik meg nem fekszenek össze akárkivel, és még mindig szüzek. Normális kommenteket várok, ha hülyeséget tudsz csak írni, akkor inkább ne is írj!

2014. máj. 31. 18:55
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, amúgy nem válogatok , nem vallás miatt nem feküdtem még le senkivel, csak így alakúlt sajnos, és mielőtt még azt mondaná valaki hogy biztos azért mert csúnyaság vagyok, akkor nem, nem vagyok csúnya, inkább átlagos, bár sokak szerint nagyon szép vagyok, na mind 1.
2014. jún. 1. 00:00
 12/38 anonim ***** válasza:
a kérdés, hogy miért alakult így.
2014. jún. 1. 00:18
 13/38 A kérdező kommentje:
ez egy nagyon jó kérdés, nem tudom :/
2014. jún. 1. 13:59
 14/38 anonim ***** válasza:
66%

"#8 Kérlek bővítsd azt a listát, szerintem többünket is érdekel."

ok akkor bővítem: szociális fóbia, pénzhiány(mint nálam), félelem az elvárásoktól és a teljesítési kényszertől(ez is egy ok nálam)

2014. jún. 2. 18:52
 15/38 anonim ***** válasza:
67%
A "pénzhiányt" mint okot húzzuk ki. Az előbb világosítottak fel priviben, hogy itt nőkről van szó. Bocsánat az OFF miatt.
2014. jún. 2. 19:31
 16/38 anonim ***** válasza:
Azért, mert a többség már középsuliban szexel, a filmekben is ezt látjuk. És ha valaki kilóg a sorból, az már fura. Ilyenkor mindenki azt hiszi, hogy valami gond van X-szel, mert itt van 20 évesen, és még nem szexelt. Lehet tényleg van vele valami gond, de ez csak rá tartozik. Ahogy már írta valaki oknak: lehet X akarta, de őt nem akarták (nem elég szép, okos, vékony, érdekes, stb).
2014. jún. 4. 10:55
 17/38 anonim ***** válasza:

Nem vagyok se fura, se degenerált, se semmi, barátaim is vannak, volt kapcsolatom is, mégsem 16 évesen történt meg (lett volna rá alkalom), hanem 20 évesen.

Nem kell foglalkozni azzal, hogy mások mit gondolnak erről a témáról, amíg szerinted nem gáz.

21/L

2014. jún. 4. 11:07
 18/38 anonim ***** válasza:

amúgy is kihúzhatod a pénzhiányt. a lefektetéshez nem mozi meg pizza kell, hanem szavak, figyelem, együtt töltött idő, hülyéskedés.

N

2014. jún. 4. 11:17
 19/38 A kérdező kommentje:
nincs velem semmi baj, vékony vagyok, de nem úgy hogy minden csontom kilátszik, inkább olyan átlagos, szép vékony, ronda sem vagyok, sokan mondják hogy nagyon szép vagyok, de sztem inkább átlagos, vannak nálam szebb lányok ez tény, de kinél nincsenek? Amúgy engem nem zavar, mert nem foglalkozom mások véleményével, és mondjuk inkább vagyok így, mint a mai 13-14 évek, akik már több f***t fogtak a kezükbe mint kilincset!
2014. jún. 4. 12:00
 20/38 anonim ***** válasza:

Tisztában vagy az adottságaiddal és normálisnak is tűnsz és azt írod nem érdekel mások véleménye, akkor miért írtad ki mégis a kérdést?

Itt nem a szüzesség a fura, hanem ha csinosnak érzed magad miért nem volt eddig olyan kapcsolatod, ami a szexig is eljutott?

2014. jún. 4. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!