A mai világba miért tartják gáznak azt az emberek, ha valaki 20 évesen vagy felette még szűz?
"amúgy is kihúzhatod a pénzhiányt" vagyok, veled egyidős.
az más, ha te tűzöl ki magadnak ilyeneket, csak nem kell azt mondani, hogy a nőért teszed, ha egyszer ez neki nem igénye.
nem mondom azt, hogy a nőért teszem. inkább magamért, hogy legyen barátnőm. meg szerintem nem ócska kifogás.
a barátnőnek lehet, hogy nem baj ha nincs kocsim, de én nem fogok egy métert sem buszozni, hogy eljussak a barátnőmig. inkább haljak meg szüzen.
Utolsó előttinek megint:
Ez tényleg ócska kifogás, ha eddig még nem voltál nővel, akkor kezdesz bezsongani, azért találsz ki ilyet. Csomó ismerősömnek nincs kocsijuk, és ez meg se fordul a fejükben, hogy akadály legyen egy kapcsolatban. Londonban, meg New yorkban is a lakosság felének nincs járműve, mert nagy a szmog, meg nem lenne hol tárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!