Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A mai világba miért tartják...

A mai világba miért tartják gáznak azt az emberek, ha valaki 20 évesen vagy felette még szűz?

Figyelt kérdés
Csak az az elfogadott ha 13-15 évesen már szexel az ember, vagy mi? És az nem is tartozik a normálba akik meg nem fekszenek össze akárkivel, és még mindig szüzek. Normális kommenteket várok, ha hülyeséget tudsz csak írni, akkor inkább ne is írj!

2014. máj. 31. 18:55
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
nem tudom, pedig már sokat gondolkoztam rajta, és azért írtam ki, mert kiváncsi voltam mások mit mondanak :)
2014. jún. 4. 16:16
 22/38 anonim ***** válasza:
"amúgy is kihúzhatod a pénzhiányt" nagyon jó, hogy a nőknek nem számít a pénz. De ameddig nincs autóm, addig nem akarok barátnőt. 18-20 évesektől nem lehet elvárni, hogy legyen autójuk, csak én már 30 vagyok.
2014. jún. 4. 16:24
 23/38 anonim ***** válasza:

"amúgy is kihúzhatod a pénzhiányt" vagyok, veled egyidős.

az más, ha te tűzöl ki magadnak ilyeneket, csak nem kell azt mondani, hogy a nőért teszed, ha egyszer ez neki nem igénye.

2014. jún. 4. 16:30
 24/38 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti, ez ócska kifogás.
2014. jún. 4. 20:14
 25/38 anonim ***** válasza:

nem mondom azt, hogy a nőért teszem. inkább magamért, hogy legyen barátnőm. meg szerintem nem ócska kifogás.

a barátnőnek lehet, hogy nem baj ha nincs kocsim, de én nem fogok egy métert sem buszozni, hogy eljussak a barátnőmig. inkább haljak meg szüzen.

2014. jún. 4. 21:13
 26/38 A kérdező kommentje:
látom elvagytok, szépen elbeszélgettek így ketten, , miért nem írtok egymásak privibe? :D
2014. jún. 4. 21:46
 27/38 anonim ***** válasza:

Utolsó előttinek megint:

Ez tényleg ócska kifogás, ha eddig még nem voltál nővel, akkor kezdesz bezsongani, azért találsz ki ilyet. Csomó ismerősömnek nincs kocsijuk, és ez meg se fordul a fejükben, hogy akadály legyen egy kapcsolatban. Londonban, meg New yorkban is a lakosság felének nincs járműve, mert nagy a szmog, meg nem lenne hol tárolni.

2014. jún. 7. 17:03
 28/38 anonim ***** válasza:
csak én nem aszerint fogok cselekedni, hogy mások mit csinálnak. Ha lesz kocsim, akkor egy héten belül lesz barátnőm. Alig bírom kivárni, mert már nagyon hiányzik egy barátnő.
2014. jún. 7. 23:10
 29/38 A kérdező kommentje:
Tényleg hülyeség amit beszélsz, nem attól lesz barátnőd, hogy van kocsid, hanem attól hogy szereted és ő viszont szeret, ha lesz kocsid, akkor majd azért álnak veled össze, hogy furikázd őket ide meg oda, legalábbis a mai világba a nők 99.9 %-a ezt csinálja!
2014. jún. 8. 11:53
 30/38 anonim ***** válasza:
Nem lesz akkor se barátnőd, mert fogalmad sincs a nőkről. Ilyen idős korban már tapasztalat kell nekik.
2014. jún. 9. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!