Erről mi a véleményetek?
Szombatra virradó éjszaka egy 22 éves kaliforniai srác ámokfutásba kezdett, mert még szűz, és folyamatosan visszautasítják a lányok!
A hír: [link]
Most akkor nekem is CARMAGEDDONT kellene játszani az utcán, mert 26 évesen még nem voltam nővel? :O
Szerintem nem ok a gyilkolásra. Így alakult, ellene nem tudok tenni, ez van. Majd összejön valamikor, de nem kell emiatt ámokfutásba kezdeni, szerintem.
26/F
#11 - Nem jól értetted!
Amerikában az emberek jelentős többsége jól él. Ha nem is él nagy lábon, de kifejezetten jól él! Nem is a fizetések miatt, hanem csak az energiaárakat nézve összes sem lehet hasonlítani az itteniekkel! Pl: 1 gallon (3.78541178 liter) üzemanyag olyan 3-3,5 dollár, ami durván 700 forint. Ugye nem kell leírnom, hogy itthon 1 liter ára milyen arányban van ezzel?
Ergo tehát a nők jelentős többségének nem szükséges a jómódú pasikat keresni, mert jól élnek.
Ezzel szemben az én környezetemben is az emberek jelentős rész létminimumon, vagy az alatt él! A csajok nagy része így a pénzes, jómódú pasikra hajt, mert ki akar emelkedni ebből az életformából.
Ezért is írtam:
"Amerikában még nem is biztos,hogy akkora nagyképű 3.14-csák lehetnek a lányok, mint minálunk."
Itt 100 nőből 99 elküld melegebb éghajlatra, ha nincs saját lakásod és egy legalább alsó-közép kategóriás kocsid! :(
Ezért is szemezek Mo.-on is a budapesti nőkkel, de ahhoz előbb még munkát kellene kapnom a környéken. Az ottani nők többsége dolgozik, többnyire jól keres, így velük is jobban ki lehetne alakítani egy komoly kapcsolatot, ami nem a pénzre, hanem az érzelmekre épül.
Remélem világos voltam! :/
A #12-es válaszoló bár kicsit szélsőségesen fogalmazta meg a dolgot, de nem tudok vele vitatkozni.
Amit leírt az életkörülményekről itt és Amerikában, azt csak támogatni tudom.
Az én környezetemben is a létminimum az elterjedtebb, így a nők is a pénzes pasikat keresik.
Bár mi nem a létminimumon élünk, de csak egy autó van a családban, és az sem AUDI vagy BMW. :(
És észere is vettem ezt a kiemelkedési vágyat. A budapesti csajokkal nem tudom mi a helyzet, de most már azért is utána nézek. :)
(Amúgy a leírás alapján lehet benne valami!)
Minden esetre én nem érzek akkora világfájdalmat emiatt, hogy gyilkoljak! Ez van, én az érzelmeket mindig többre tartottam bárminél.
Vagy lesz valaki, aki elfogad ilyennek, vagy nem. De nem is görcsölök már ezen. Felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!