17 évesen még szűz vagyok. Szerintem ez az a kor, amikor már "illene" elveszteni. Legalábbis én "cikinek" érzem, ha szóba jön a dolog valahol. Mi a véleményetek erről?
17 évesen a legkevésbé sem ciki.
A szexet szabadon kell élvezni, de ésszel. Nem illik/nem illik, vagy más "kényszerből".
Hú akkor én 20 éves létemre nagyon gáz lehetek! Fú most nagyon összeszégyelltem magam.
Dehogy ciki, inkább erény.
Az anyám kérdezte tőlem mindig: "Ha a többiek a kútba ugranak, akkor mész utánuk te is?" (erre igent mondtam, ha lehet te inkább nemet)
Mindegyik barátnőd aki elvesztette az ugyanazzal a sráccal van együtt? Vagy most fogyasztja az x.-et? Miért kell a csordát követni?
Várj, amíg találkozol egy olyan pasival, aki tényleg jelent számodra valamit, ne egy olyannal feküdj le, akit csak kedvelsz.
17 évesen kifutsz az időből? milyen időből?
akkor mit mondjon egy 25 éves? kit érdekelnek mások. nem nekik kell végigcsinálni hanem nekem, vagy neked. mindenki a saját tempójában csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!