Még mindig szűz vagyok, nincs barátom, de viszont nagyon szeretnék már szexelni, kíváncsi vagyok milyen . Az ciki dolog, hogy egy olyannal feküdnék le akivel úgy kavargatok?
fiúkák, egyre szánalmasabbak vagytok..
Kérdező, ahogy te érzed.. Ha te annak érzed ne csináld, ha jól érzed magad akkor meg ne foglalkozz semmivel.
Én 20 voltam amikor először lefeküdtem valakivel. No para. :)
26/F
Én fiú vagyok és van egy ilyen barátom, lány. Így jobban belegondolva ha elmondaná vagy beszélgetnénk róla akkor meggondolnám. Semmiképpen sem szeretném elvenni a kedvét tőle. Ez nekem, mint fiúnak megtiszteltetés ha ennyire bízik bennem :) Valószínűleg belemennék és megpróbálnám a legjobbat adni neki (hogy utána mondja: még, még :D).
Ez nem kis dolog, az életedben csak egyszer fordulhat elő. Mit gondolsz lehet ennek hosszabb kapcsolat is a vége? Ha egy kicsi remény is van rá, szerintem megpróbálhatod. De először csak kérdezgesd a srácot, hogy szerinte milyen lehet, meg milyen lehet egy lánynak, stb.. kerülgesd a kását aztán ha úgy érzed, hogy itt az ideje, akkor térj rá konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!