Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Még mindig szűz vagyok, nincs...

Még mindig szűz vagyok, nincs barátom, de viszont nagyon szeretnék már szexelni, kíváncsi vagyok milyen . Az ciki dolog, hogy egy olyannal feküdnék le akivel úgy kavargatok?

Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 00:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Feküdj le velem!

f18

2014. jan. 5. 00:24
 2/18 anonim ***** válasza:
Elég ciki, akkor már inkább velem.
2014. jan. 5. 00:24
 3/18 anonim ***** válasza:
Hát szerintem várd ki a barátod.
2014. jan. 5. 00:26
 4/18 anonim ***** válasza:

fiúkák, egyre szánalmasabbak vagytok..

Kérdező, ahogy te érzed.. Ha te annak érzed ne csináld, ha jól érzed magad akkor meg ne foglalkozz semmivel.

2014. jan. 5. 00:28
 5/18 lio77 válasza:
13 éves vagy,a barátnőidet már dugják,neked viszont még csak futókalandjaid voltak,és ez ciki.Eltaláltam?
2014. jan. 5. 00:28
 6/18 A kérdező kommentje:
primitiv srácok .... a kedves hozzászóló: koszi :* hát lehet tenyleg kellene várnom a baratomra .... utolsó hozzászóló : Lehet hogy te 13 vagy :) de én nem 17 vagyok
2014. jan. 5. 00:31
 7/18 anonim ***** válasza:

Én 20 voltam amikor először lefeküdtem valakivel. No para. :)

26/F

2014. jan. 5. 00:33
 8/18 A kérdező kommentje:
Szerintem én is várok :) inkább büszke leszek rá, hogy a mai világban 17 évesen még szűz vagyok :)
2014. jan. 5. 00:34
 9/18 anonim ***** válasza:
inkább az értelmi szintedre legyél büszke ne arra, hogy szűz vagy. az nem privilégium. az lenne a normális ebben a korban,
2014. jan. 5. 00:36
 10/18 anonim ***** válasza:
39%

Én fiú vagyok és van egy ilyen barátom, lány. Így jobban belegondolva ha elmondaná vagy beszélgetnénk róla akkor meggondolnám. Semmiképpen sem szeretném elvenni a kedvét tőle. Ez nekem, mint fiúnak megtiszteltetés ha ennyire bízik bennem :) Valószínűleg belemennék és megpróbálnám a legjobbat adni neki (hogy utána mondja: még, még :D).

Ez nem kis dolog, az életedben csak egyszer fordulhat elő. Mit gondolsz lehet ennek hosszabb kapcsolat is a vége? Ha egy kicsi remény is van rá, szerintem megpróbálhatod. De először csak kérdezgesd a srácot, hogy szerinte milyen lehet, meg milyen lehet egy lánynak, stb.. kerülgesd a kását aztán ha úgy érzed, hogy itt az ideje, akkor térj rá konkrétan.

2014. jan. 5. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!