Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Még mindig szűz vagyok, nincs...

Még mindig szűz vagyok, nincs barátom, de viszont nagyon szeretnék már szexelni, kíváncsi vagyok milyen . Az ciki dolog, hogy egy olyannal feküdnék le akivel úgy kavargatok?

Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 00:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
utolso valaszolo : mi errol a témáról nyiltan tudunk beszélni már vagy 8 eve ismerjuk egymast, anno még pár éve jartunk is igaz nem sokáig , ma is smárolgattunk korcsolya pályán:)
2014. jan. 5. 00:41
 12/18 Paulik Áron ***** válasza:
Nagyon jól teszed.
2014. jan. 5. 00:41
 13/18 anonim ***** válasza:
akkor nem is értem mi tart vissza :)
2014. jan. 5. 00:43
 14/18 A kérdező kommentje:
Mert mégis csak a szüzességem elvesztése a téma ....:) na majd meglátom akkor mi lesz, de szerintem még várok vele :)
2014. jan. 5. 00:44
 15/18 felelős0102 válasza:
Mindenképpen egy olyan férfival veszítsd el,aki valóban szeret is Téged! Legyél benne biztos,és az első alkalomkor biztos lehetsz benne hogy vigyázni is fog rád. És ez fontos,mert ha valaki csak megdugni akar,akkor az első alkalomkor nem lesz éppen finom veled....:/ Kitartást,én most már lassan 4 hónapja vagyok együtt a párommal,és várjuk a megfelelő alkalmat. 15/F
2014. jan. 5. 00:48
 16/18 A kérdező kommentje:
koszi szépen :) várni fogok :) és sok boldogságot és sok sikert :) vigyazz a lányra :)
2014. jan. 5. 00:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne rontsd el az életed azzal, hogy olyan fiúval fekszel le, akibe nem vagy szerelmes!
2014. jan. 5. 08:05
 18/18 Tropauer válasza:
Hát a nálunknál sokkal prűdebb de gyakorlatias amerikaiak elfogadják az ifjonti tombolást beleértve az érzelmek nélküli szexet is, mert valahol meg kell szerezni a tapasztalatot. Erre teljesen alkalmasnak érzem magamat és szívesen tombolnák veled. 51/F
2014. jan. 5. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!