Fiúk, lányok! Első szex, ha a fiúnál történik, és a lány egy kicsit vérzett a lepedőre, akkor az a lánynak ciki vagy a fiúnak is? (tudom, hogy természetes dolog ha elsőnél a lány vérzik) Történt ilyen veletek? Mit tettetek?
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 21:34
1/9 anonim válasza:
Senkinek nem ciki. Lepedő leszed, bevág a mosógépbe és kész. Nem kell ebből problémát csinálni.
2/9 anonim válasza:
Ha egyszer természetes dolog, akkor miért lenne bárkinek is ciki? Kimostuk...
3/9 anonim válasza:
dehogy ciki, a világ legtermészetesenn dolga :DD
4/9 anonim válasza:
Mauc!
...de akkor anyu megtudja.
5/9 anonim válasza:
és a mami jön...édesfiam,én rád nem mosok többet!!!kész...:D
6/9 anonim válasza:
mámélenne ciki akákinek is?? sose értettem ezt a ciki dolgot...
na de am meg kimosod oszt kész. velem nem történt ilyen mert barátnőmnek a combján lett egy vérfolt, de a lepedőre nemjutott, mert oldalfeküdtünk utána és nemvettük észre hogy vérzik, csak utána. de én ilyedtem meg jobban. de aztán meg ha véres lett volna a lepedő akk mivan semmi :)
7/9 anonim válasza:
OLYAN RONDA VAGY HOGY KISHIJJÁN ELVÉRZETT GRAT ><
8/9 anonim válasza:
nem kellett volna annyi véralvadás gátlót szedned meg annyit dugni te segg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!