17 évesen még szűz vagyok. Szerintem ez az a kor, amikor már "illene" elveszteni. Legalábbis én "cikinek" érzem, ha szóba jön a dolog valahol. Mi a véleményetek erről?
Szerintem nem az a ciki, ha szűz vagy. Sokkal cikibb, ha nincs önálló véleményed, és elveid, amikhez tartanád magad. Ha érett nőnek érzed magad, aki kiegyensúlyozott és készen áll a saját szexuális kultúrájának felfedezésére, a számodra fontos férfit szereted, átgondoltad hogy képes lennél vele maradni hosszú ideig, lehetőleg végleg, akkor úgy velem, nyugodtan "veszítsd el", bár szerintem szebb kifejezés, hogy odaajándékozod magad :)
Ha viszont még nem, és leginkább csak külső kényszerek és úgynevezett trendek motiválnak, akkor szerintem ciki ezeknek behódolni a saját személyiségedet feladva. Javaslom, hogy olvasgass kicsit pl a hvg Pszichológia legutóbbi számában :)
Hú, mindenki hogy oda meg vissza van! Ne hallgass arra aki idősebben vagy akár még 20 évesen szűz! Vagy a 25 éves szüzekkel jön!
Itt senki nem gondol bele a másik érzéseibe, csak a saját hülyeségét tolja!
Teljesen jól érzed, hogy természetes igényed van a szexuális együttlétre! Hidd el hogy alakulni fog ez. Csak ne görcsölj ezen meg hagy figyelmen az idősebb szüzek itteni nyavalygását!
Az is tiszta szégyen hogy valaki ezt erénynek tünteti fel, közben pedig csak defektes valamiért, azért picsog egyedül.
#16 most nekem az is természetes igényem, hogy nyakon vágjalak, sőt ez többször előfordul másokkal is, mégis visszafogom magam, nem kell minden ösztönt azonnal kielégíteni...
A te dumád pont annyira demagóg, mint egy picsogó 25 éves fap!na szar kifogásai.
#16 ! remélem egy péklapát lassan a kezembe akadhat :D
se nem picsogok, se nem vagyok szomorú, se vén, se semmi, hanem 20 éves és büszke arra hogy senki olyannak nem adtam oda magam aki nem érdemelte volna meg!
senki nem azt mondta hogy nem természetes ha ilyen gondolata támad egy 17 évesnek, mert érdeklődik és stb, még jó!
nem is ez volt a kérdése hogy ő retardált-e ha erre gondol, hanem hogy mi a véleményünk arról hogy ciki, vagy nemciki. én leírtam a sajátomat, szerintem igenis erény, most nem jövök azzal hogy ezek a mai fiatalok már 13 évesen épphogy biológiailag éretté válnak aztán már azthiszik hogy nekik mindent szabad... ezt hagyjuk.
a válaszom annyi volt hogy nem kell sehova sietni mert mások azt mondják. nem picsog itt senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!