Erről mi a véleményetek?
Szombatra virradó éjszaka egy 22 éves kaliforniai srác ámokfutásba kezdett, mert még szűz, és folyamatosan visszautasítják a lányok!
A hír: [link]
Most akkor nekem is CARMAGEDDONT kellene játszani az utcán, mert 26 évesen még nem voltam nővel? :O
Szerintem nem ok a gyilkolásra. Így alakult, ellene nem tudok tenni, ez van. Majd összejön valamikor, de nem kell emiatt ámokfutásba kezdeni, szerintem.
26/F
A srác picit kattant volt az tény, de a nők is nagyban hibásak benne.
Szerencsétlent elutasították,pedig Amerikában még nem is biztos,hogy akkora nagyképű 3.14-csák lehetnek a lányok, mint minálunk.
Külföldi csajokkal egész jól el lehet beszélgetni, lehet velük ismerkedni. Ezzel szemben a magyar csajoknak csak néger dákó, 20-30 millás sportkocsi, 100-200 milla a bankban meg a balhés alfahím kell, aki tárgyként kezeli őket. Ja, és a herceg fehér lovon.
#5 Picit? Ha neked ez a "picit" kategóriába esik, milyen amikor "nagyon"?
És megnyugtatlak, az Egyesült Államokban Bőven rosszabb a helyzet, mint a mi kis országunkban. Te addig nem tudod, mi az a lelki terror, amíg nem vagy részese egy igen kellemes "beavatási szertartásnak", amerikai módra. Mindkét nem részéről.
"beavatási szertartásnak"
az milyen??? leírnád?
Én 24 éves vagyok és szűz, de emiatt eszembe se jutna, hogy emiatt kinyírjak mindenkit. Nem is csoda, hogy nem akartak soha semmit tőle, ha ilyen őrült.
#5 Te ugyanilyen kattant vagy, ha ezeket az őrülésegeket állítod, nézzél már szét, hány négert látsz te ebben az országban, és hol látod azt, hogy csak balhés paliknak van jó nőjük? Szerintem ezek miatt a tév elképzelések miatt van ennyi őrült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!