Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Erről mi a véleményetek?

Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szombatra virradó éjszaka egy 22 éves kaliforniai srác ámokfutásba kezdett, mert még szűz, és folyamatosan visszautasítják a lányok!

A hír: [link]

Most akkor nekem is CARMAGEDDONT kellene játszani az utcán, mert 26 évesen még nem voltam nővel? :O

Szerintem nem ok a gyilkolásra. Így alakult, ellene nem tudok tenni, ez van. Majd összejön valamikor, de nem kell emiatt ámokfutásba kezdeni, szerintem.

26/F

2014. máj. 25. 19:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
:D
2014. máj. 25. 19:55
 2/14 anonim ***** válasza:
a fenébe, akkor én 8 évvel le vagyok maradva.
2014. máj. 25. 19:58
 3/14 anonim ***** válasza:
A srác roggyant elméjű, bármi kiválthatta volna nála, hogy ezt tegye. Tehát nincs értelme összefüggéseket keresni.
2014. máj. 25. 20:00
 4/14 anonim ***** válasza:
A srácról összességében annyi, hogy nevetségesen szánalmas. Viszont akikre irgalmatlanul dühös vagyok, ők azok az emberek, akik ezért éltetik, magasztalják, siratják, Példaképnek tekintik.
2014. máj. 25. 20:01
 5/14 anonim ***** válasza:

A srác picit kattant volt az tény, de a nők is nagyban hibásak benne.

Szerencsétlent elutasították,pedig Amerikában még nem is biztos,hogy akkora nagyképű 3.14-csák lehetnek a lányok, mint minálunk.

Külföldi csajokkal egész jól el lehet beszélgetni, lehet velük ismerkedni. Ezzel szemben a magyar csajoknak csak néger dákó, 20-30 millás sportkocsi, 100-200 milla a bankban meg a balhés alfahím kell, aki tárgyként kezeli őket. Ja, és a herceg fehér lovon.

2014. máj. 25. 20:01
 6/14 anonim ***** válasza:

#5 Picit? Ha neked ez a "picit" kategóriába esik, milyen amikor "nagyon"?

És megnyugtatlak, az Egyesült Államokban Bőven rosszabb a helyzet, mint a mi kis országunkban. Te addig nem tudod, mi az a lelki terror, amíg nem vagy részese egy igen kellemes "beavatási szertartásnak", amerikai módra. Mindkét nem részéről.

2014. máj. 25. 20:07
 7/14 anonim ***** válasza:
beavatási szertartásnak
2014. máj. 25. 20:26
 8/14 anonim ***** válasza:

"beavatási szertartásnak"

az milyen??? leírnád?

2014. máj. 25. 20:26
 9/14 anonim ***** válasza:

Én 24 éves vagyok és szűz, de emiatt eszembe se jutna, hogy emiatt kinyírjak mindenkit. Nem is csoda, hogy nem akartak soha semmit tőle, ha ilyen őrült.

#5 Te ugyanilyen kattant vagy, ha ezeket az őrülésegeket állítod, nézzél már szét, hány négert látsz te ebben az országban, és hol látod azt, hogy csak balhés paliknak van jó nőjük? Szerintem ezek miatt a tév elképzelések miatt van ennyi őrült.

2014. máj. 25. 20:48
 10/14 anonim ***** válasza:
Meg a másik, hogy mi a fenéért kell ezt a szüzességet ilyen nagy dobra verni? Mi van akkor, ha valaki kicsit későn érő típus? Minden ember máskor ér meg egy szexuális kapcsolatra. Eszem megáll komolyan, hogy huszadrangú problémából ilyen nagy problémát csinálnak és úgy terjed ez a fertőzés, mint a futótűz.
2014. máj. 25. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!