Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy tudom megőrizni a szüzess...

Hogy tudom megőrizni a szüzességem annak aki az Igazi? Honnan fogom tudni hogy ő az akinek odaadhatom?

Figyelt kérdés
Tudom 26 éves férfiként furcsa, hogy a szüzességem őrizgetése a fontos. De tényleg az igazival szeretnék lenni, nem össze vissza szexelni minden nővel. Sok nő próbálkozik, mert a helyesebb, jobb pasik közé tartozok, de avval szeretnék először lenni aki az igazi.
2014. máj. 24. 19:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát nem gyik-en fogod megtalálni, soha ne mondd senkinek, hogy szűz vagy, különben hitegetés lesz, csak mondd, hogy xy okból nem akarod
2014. máj. 24. 19:59
 2/12 anonim ***** válasza:

ne az igazira várj, mert az elején úgyse tudhatod hogy vajon ő-e az igazi

ha mindketten szeretitek egymást, az már elég

ne várj többre

2014. máj. 24. 20:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt vagyok szívem, én bevezetlek az élvezet minden zugába... 22/f
2014. máj. 24. 20:01
 4/12 anonim ***** válasza:

Sehogy, mert ez hülyeség. Nincs olyan, hogy az igazi. Nagyon sok partner van, akivel sok mindent megcsinálhattok együtt. Sehol nincs előírva, hogy ez egyetlen partner legyen, se az, hogy előtte más partnered nem lehet.

Utolsó partnered majd akkor lesz biztosan, ha meghalsz. Addig nincs értelme azon gondolkozni, hogy hogyan NE találj párt... Az "igazi" megtalálásában pont az fog segíteni, ha keresed.

2014. máj. 24. 20:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

nincs igazi. ideje felnőnöd :D

30+F

2014. máj. 24. 20:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tökéletesre vársz, akkor el kell keserítselek, életed végéig szűz maradsz. Ha meg el tudod fogadni, hogy mindenkinek vannak hibái -amik sokszor még különlegesebbé tesznek minket- hamarabb meg fogod találni az igazit. Higgy nekem. 23l
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
NINCS olyan hogy igazi, vagy ha van akkor nem 1 van belőle! de az úgy már nem az igazi! :D
 8/12 A kérdező kommentje:
Lehet nincs olyan, hogy igazi, de olyan nővel szeretném elveszteni, aki marad is nekem.
2014. máj. 24. 20:08
 9/12 anonim ***** válasza:
erre nincs garancia. hiszen taszító is lehetsz
2014. máj. 24. 20:09
 10/12 g.kiki94 válasza:

Szerintem a szerelemben nem szabad biztosra játszani ( persze nem is lehet) . Mindig történhet olyan ami megváltoztatja a dolgokat, de tedd meg érte a legtöbbet hogy ne lehessen így.

Találj egy nőt aki tetszik, randizz vele, ne görcsölj rá, és talán ő lesz életed párja. Ha nem , az is impozáns hogy csak 1-2 nővel voltál a leendő asszony előtt :)

2014. máj. 24. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!