Miért nem, kinek mi az ok a nem-re, a miért nem vesztettem el a szüzességem közel 30 évesen?
ti tudjátok mi az ok!
30+nemszűzF
Jah a korotokat is írjátok oda köszönöm! :)
Én 25/L vagyok! :)
Az önbizalom és a pénz két külön dolog.
A magabiztosság ,határozottság vonzóbb tulajdonságok,mint a pénztárca vastagsága.
Én 22/F vagyok,és 20 voltam amikor először nőhöz értem.
Addig egyszerűen nem érdekelt a dolog,soha nem voltam gazdag,de nem a pénz hiánya tartott vissza a dologban.
Fogalmam sincs, és nem is érdekel.
Egyébként egyik sem ciki.
A szexualitás semmilyen törvényes formája nem ciki. Se a sok szex, se a semennyi. Nemtől függetlenül. Ami és ahogy jól esik.
Kielégítő szexuális életet élő 22L
Én világ életben rosszul kevertem a lapokat ilyen téren,hiába van sok eszem.Akivel lefeküdhettem volna az,vagy egy ordas nagy k*rv@ volt,de belém volt zúgva,vagy a másik,hogy ocsmány volt a leányzó,a 3. lehetőségem egy depressziós idióta volt,a 4. pedig egy 40 év körüli és még sorolhatnám egészen nap estig.A volt amelyikhez testileg vonzódtam,de a személyisége taszított és az is megesett,hogy pont nem volt semmi gond,de hagytam magam lebeszélni a nőről,mert mások szerint nem volt hozzám illő.Én hülye meg hagytam,hogy bogarat ültessenek a fülembe.
A külsőmre azt mondja mindenki,hogy jó,de egyáltalán nem érzem jól magam a bőrömben és sokszor azt gondolom,hogy csak kedvességből mondják.
Szerintem nem ciki,elvégre ez mindenkinek a magánügye.Mindenesetre engem már nagyon idegesít így lassan a 24 felé közeledve.
23/F(szűz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!