Szombaton vesztettem el a szüzességem a barátommal.8 napja szedem a fog. Gátló tablettát, gumi nélkül csináltuk, de max 5 percig tartott, mert nagyon stresszeltem . Nagyon stresszelek, válaszok?
Figyelt kérdés
teherbe eshettem?2014. febr. 24. 19:35
1/8 anonim válasza:
ennyiből hogy mondjuk meg neked?
2/8 A kérdező kommentje:
nem élvezett el a barátom, ha erre gondolsz, azt mondta nem volt semmi , mert akkor szólt volna ...
2014. febr. 24. 19:39
4/8 A kérdező kommentje:
biztos?
2014. febr. 24. 19:47
6/8 anonim válasza:
Az attól függ, hogy milyen tablettát szedsz...az enyémnél meg kellett várni a 2 hetet, van olyan, amit 1 hónapig kell szedni, és csak azután biztonságos elhagyni a gumit...de hallottam már olyanról is, ami állítólag azonnal védelmet nyújt...neked mit mondott a doki, mennyi ideig kell szedni úgy, hogy mellette máshogy is védekezel?
7/8 A kérdező kommentje:
softine-t szedek ... :) nem emlékszem , anyumnak mondta tőlem vért vettek akkor , nem voltam olyan állapotba hogy oda figyeljek
2014. febr. 24. 22:30
8/8 anonim válasza:
Hogy mikortól hat, az oda van írva a betegtájékoztatóban.
Az meg vagy a dobozban van, vagy az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!