Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem, kinek mi az ok a...

Miért nem, kinek mi az ok a nem-re, a miért nem vesztettem el a szüzességem közel 30 évesen?

Figyelt kérdés
Egy előző kérdés egyik válaszára hivatkozom, mi szerint itt gyk-n hadsereget lehetne toborozni a 30 évhez közelebb eső szüzekből. De igazából sosem kérdezi meg senki az okot. Esetleg válogatós vagy, vagy szemérmes, bénának érzed magad, szégyelled e miatt magad, mit tudsz tenni hogy a nem igenné változzon, milyennek érzed a külsőd, szerinted lenéznek e emiatt, volt e lehetőséged mikor megtehetted volna, ha igen akkor mi tartott vissza. Kíváncsi vagyok a véleményetekre ezzel kapcsolatban! Szüzek és nem szüzek egyaránt írjanak! És vajon mi a cikibb, ha közel 30 pasi szűz vagy közel 30 nő szűz?
2014. máj. 16. 23:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
féltem a teljesítési kényszertől, az elvárásoktól. sok lehetőségem lett volna barátnőt szerezni. de olyan lányoknak is nemet mondtam, akikbe szerelmes voltam. a húszas éveim végére változtam, csak ennyi idősen egyre nehezebb párt találni. meg az anyagi stabilitás ami most akadályoz. pénz nélkül még meghalni sem lehet, nemhogy párkapcsolatot fenntartani. a külsőmmel elégedett vagyok. a változáshoz lóvé kell. és szerintem a szűz férfi sokkal cikibb, mint a szűz nő.
2014. máj. 17. 07:32
 12/19 anonim ***** válasza:
szociális fóbia
2014. máj. 19. 12:19
 13/19 anonim ***** válasza:

Ó, 12-es, pacsi! :)

Nálam is szociális fóbia. Rettenetes, képtelen vagyok kapcsolatot teremteni. Az életem minden területén akadályoz, de talán a pártalálás a legreménytelenebb. Elmúltam 25 és kapcsolatom sem volt még... Én nem szégyellem azt, hogy szűz vagyok, viszont aggaszt, hogy még sosem éltem meg, milyen a kölcsönös szerelem. Óriási hátrányt kellene ledolgoznom. De azért nem adtam fel, csak időről időre elkeseredem.

L

2014. máj. 19. 15:18
 14/19 anonim ***** válasza:

12-esnek én is adom a pacsit, meg neked is 13-mas:)

Nagyon szorongok emberek között. Nem merem őket megszólítani, nem tudom mikor mit mondjak. Nem tudom kifejezni magam.

Még csak 25 leszek, de jó úton haladok ahhoz, hogy 30 évesen is szűz legyek...

24F

2014. máj. 19. 18:30
 15/19 anonim ***** válasza:

és egymással nem tudnátok ismerkedni?(szociális fóbiások)

én nem vagyok az. próbáltam ismerkedni itt egy ilyen csajjal, de reménytelen. pár üzenet után nem írt vissza. pedig velem olyan könnyű ismerkedni.

azon gondolkodtam, hogy egymással nem e menne könnyebben.

2014. máj. 19. 19:24
 16/19 anonim ***** válasza:

A testvérem 33 éves és szűz. Nem jár el sehová, nincsenek barátai, nem volt soha pasija, nem is akar azt mondta. Nem akar férjhez menni sem gyerekeket. Nem jár dolgozni sem. Semmi emberi kontaktus a rokonain kívül.

Külsőleg semmi de semmi gond nincs vele. Pusztán Antiszociális.

Én is elég visszahúzódó voltam régebben de tudatosan változtattam. 19 évesen kezdtem el pasizni. És 24 éves korom óta vagyok a férjemmel. Nem volt nehéz változtatni igazság szerint, csak a célt kellett szem előtt tartani (nem akartam magányosan megdögleni).

2014. máj. 19. 21:16
 17/19 anonim ***** válasza:
lemaradt 28/N
2014. máj. 19. 21:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Szociális fóbia. És nem lesz könnyű váltani, mert nincs a céljaim között a nem egyedül való megdöglés. 24/F
2014. máj. 19. 21:41
 19/19 anonim ***** válasza:

anno rosszul metéltek körbe a mai napig szégyellem a péniszem azt hiszem ez a bénaságom gyökere tizenévesen sem mertem egy ponton tovább nyomulni a lányokra gondolván ha eljutunk addig mit fog szólni? :/ most 20évesen már egyáltalán nem merek/tudok lányokkal ismerkedni semmi önbizalmam nincs valahogy nem úgy jönnek a gondolatok és a szavak mint ahogy kéne mára már a tapasztalatlanságomat is szégyellem (bár 18 évesen már nem bírtam tovább és elmentem 1 prostihoz, de még mindig olyan mint ha szűz lennék még csókolózni sem csókolóztam ingyen) nem rég láttam egy lányt facebook on már csak képek alapján teljesen elvarázsolt,de nem mertem neki írni gondoltam úgy sem lenne esélyem 3 hónap múlva vettem magamon erőt h írjak neki és mint kiderült még be is jönnék neki, de már volt neki vmi kialakulóban... aztán egy bulin egy régi lány ismerősöm konkrétan azt mondta h szeret (persze kicsit már be volt tintázva és riba nckodi is szokott) de én valamiért ledermedtem nem tudtam h most mit lépjek (ezután jött az élet egyik törvénye: ha te nem majd más igen) ez napokig kínzott egyáltalán nem éreztem magam férfinak

azon már én is gondolkodtam hogy van-e valami klub a párkapcsolati analfabétáknak? :)

2014. jún. 1. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!