Tegnap vesztettem el a szüzességem, és most fáj a lyukam külső része, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Egyébként több kérdésem van.
Az első, hogy ugyebár együttlét óta fáj a lyukam egy helyen, a külsején. Ez talán amiatt van, hogy kisúrlódott? :S
A másik kérdésem, hogy miért fájt egész idő alatt a szex? Minél jobban belém nyomta a farkát, annál jobban fájt, és egyáltalán nem élveztem. Pedig nagyon felizgattuk egymást előtte, ezért is nem értem. Végig azt mondogatta, hogy lazuljak el, de ettől úgy érzem csak még görcsösebb voltam :( Nagyon jól akartam érezni magam vele, de nem jött össze. Nektek nem volt hasonló problémátok az első szexnél?
2014. febr. 15. 20:37
1/9 anonim válasza:
Semmi gond, az első lehet ilyen, ettől még nem mindig fog fájni. Nekem ilyen volt az első, aztán élveztem. Igen, fájhat ezért most, de ha nem múlik el, nyilván lehet fertőzés is.
2/9 anonim válasza:
Milyen jól elvette a szüzességed :D Csak magával foglalkozott
4/9 anonim válasza:
Ez teljesen termèszetes,ez annak a jele,hogy jól csináltad!:) Jobbulást!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattatok :)
És hogy ne legyen félreértés: LÁNY vagyok, nem meleg :D
2014. febr. 15. 21:26
6/9 anonim válasza:
1. Vélhetően.
2. Mert görcsös voltál.
7/9 anonim válasza:
"Milyen jól elvette a szüzességed :D Csak magával foglalkozott" Igen, ez a mondat roppant találó.
8/9 Gyurcsik Gábor válasza:
Inkább verted volna ki neki,de az ilyen még azt sem érdemli.Önző b..zi.
9/9 anonim válasza:
Ez igy normális. :)
Amúgy hány éves vagy,ha szabad tudni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!