Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek 14 évesen korai...

Szerintetek 14 évesen korai elveszteni a szüzességem?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és van egy komoly barátom ,akivel nem rég vagyunk együtt…Szeretnénk lefeküdni egymással…Lány vagyok ,szerintetek ez koraii lenne?

És ha a ti lányotok volnék ,akarnátok ,hogy elmondjam ,hogy esetleg már nem vagyok szűz?Az első nagyon fáj?

2014. febr. 4. 19:19
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
75%

korai

az apád már olajozza a sörétest és nagyon jól teszi!

2014. febr. 4. 19:20
 2/42 anonim ***** válasza:
25%

Igen,az első eléggé fáj.><

Én már túl vagyok rajta.Szerintem nem korai.:D

15/L

2014. febr. 4. 19:22
 3/42 anonim ***** válasza:
53%
Felolem elveszitheted 14F
2014. febr. 4. 19:23
 4/42 anonim ***** válasza:

Ha nagyon akarod lebeszélni nem foglak tudni.

Ha az én lányom volnál én nagyon boldog lennék ha olyan viszonyban lennénk, hogy megkérdezel, esetleg tanácsot kérsz tőlem.

az első nem fáj törvényszerűen, de oltári sok múlik a köztetek lévő kapcsolaton ,a testi/szellemi fejlettségeteken, a technikai tudáson, az odafigyelésen, és a szereteten.

Pár tanács. 1. Ha lefekszel vele VÉDEKEZZ. 2. Sikositó, vagy arra alkalmas cucc legyen kéznél! (sokat segithet ha a para miatt nem eléggé nedvesedsz, vagy ütődött a srác) 3. Amig kézzel, nyelvvel nem tud kielégíteni, és totál nedvesre felizgatni úgy, hogy nem ért hozzá a puncidhoz, melledhez, addig nem elég ügyes ;)

2014. febr. 4. 19:26
 5/42 anonim ***** válasza:

korai

főleg ha még fogalmazni sem tudsz...

"És ha a ti lányotok volnék"

Meg akkor ez hol komoly kapcsolat? biztosan nem az

a srác hány éves?

és amúgy is ha az lesz belőle hgy lefeküdtél vele, és otthagy akkor meg csak nézel mint menyét a rőzse alól, hogy miért is feküdtél le vele?

de ha mégis ennyire nem bírjátok ezeket a nagy vágyakat ilyen korba akkor is VÉDEKEZNI!!!!!

2014. febr. 4. 19:30
 6/42 anonim ***** válasza:
#2 Ribizli
2014. febr. 4. 19:32
 7/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért nem helyes :D Igazából ,tényleg komoly a dolog…Olyan mintha a lélektársam lenne…Ő is szűz és 15 éves :) Tudom ,hogy ez "tiniszerelem" ,de érzem mintha a lelkem másik fele lenne…Nem erőlteti a dolgot,inkább én szeretném már ha közelebb kerülnénk!
2014. febr. 4. 19:32
 8/42 anonim ***** válasza:

legpoénabb ha két szerencsétlen tizen éves bénázik

de még mindig ugyan azon az állásponton vagyok hogy nem

várj még vele 1 évet maximum és ha megmarad a srác akkor mehet a menet

2014. febr. 4. 19:35
 9/42 anonim ***** válasza:
53%
Elkéstél. Erre a legjobb a 6-7 éves kor. Úgyhogy soha ne próbálkozz ilyennel ezentúl.
2014. febr. 4. 19:36
 10/42 anonim ***** válasza:
Ha közelebb akartok kerülni akkor először pippantsd le ő meg nyaljon egy kicsi. Fél évet még simán ráér...
2014. febr. 4. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!