Szerintetek 14 évesen korai elveszteni a szüzességem?
14 éves vagyok és van egy komoly barátom ,akivel nem rég vagyunk együtt…Szeretnénk lefeküdni egymással…Lány vagyok ,szerintetek ez koraii lenne?
És ha a ti lányotok volnék ,akarnátok ,hogy elmondjam ,hogy esetleg már nem vagyok szűz?Az első nagyon fáj?
Ez tetszett. Van egy komoly barátom akivel nem rég vagyunk együtt.. Most komoly a kapcsolat vagy nemrég jöttetek össze?
Egyébként korai. Fektess több energiát a tanulásba inkább.
Elég korai, még neki is, de úgyis kefélni fogsz vele, szóval tök mindegy mit mondunk. Hova siettek még, főleg te? Lesz még bőven időd megtapasztalni a szerelmet, meg a szexet. De mindezek után ne csodálkozz, ha 20 évesen olyan kiégett leszel, hogy nem fogod már kicsit sem élvezni a szexet, semmi újat nem tapasztalhatsz majd meg benne, mert már szinte hétköznapi dologgá válik a tini életedben, és majd a kutyának sem kellesz. De te tudod.
És tudod, ha nekem egyszer lányom lesz, biztos, hogy szem előtt fogom tartani a magánéletét legalább 17 éves koráig. Tudod ki a franc engedné meg, hogy 14 évesen dugjon, mégis hol élsz te? Gyerek vagy még, inkább a tanulással foglalkozz.
Sok szűz baarom aki elöttem ir az csak asziszi h rossz pedig nem
Engem 4 csaj kért meg h készítsem fel az 1 alkalomra es eddig egyik se panaszkodott
15/f
Amelyik azt mondta, hogy várj még egy évet az b*ssz* meg a jóédes k*rv* annyát.
Szerintem összesen fél év eleg, mondjuk tényleg korai 14 évesen de kegyetlenség éveket váratni. Olvastam olyanról, hogy a férfiak is maradandóan sérülhetnek ha túl sokáig kell várniuk, pont a lányok ellenkezőjeként. Itt is az arany középút a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!