Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek 14 évesen korai...

Szerintetek 14 évesen korai elveszteni a szüzességem?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és van egy komoly barátom ,akivel nem rég vagyunk együtt…Szeretnénk lefeküdni egymással…Lány vagyok ,szerintetek ez koraii lenne?

És ha a ti lányotok volnék ,akarnátok ,hogy elmondjam ,hogy esetleg már nem vagyok szűz?Az első nagyon fáj?

2014. febr. 4. 19:19
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Idővel majd belátod te is, ez biztos.
2014. febr. 6. 12:04
 32/42 anonim ***** válasza:
mit látok be idővel,hogy 14 éves kislányok szexelése normális?nem nem az,nem tudom te hány éves vagy de nincsen gyereked az tuti.Kit érdekel,hogy máshol 13 éves már feleség,egy olyan helyen a nevelés is más.Arról ne is beszéljünk,hogy szegény lányok nincsenek rá felkészülve megérve de ott muszáj.Az ember nem ösztönlény,és egy 14 éves nem fejlett még egyátalán hiába nő a melle,és vérzik havonta.Egy gyerek ez tény, az is,hogy nincs száz százalékos védekezés,és az is tény,hogy éretlen érzelmileg és agyilag is sőt valószínűleg testileg is,még nem is tudja mi jó neki magában sincs tisztában,magát sem ismeri,élvezni se tudja,ráadásul a szerelmet is csak hírből ismeri,tehát még csak szerelmeskedni sem tud csak dugni azt az állatok is tudnak.
2014. febr. 6. 15:30
 33/42 anonim ***** válasza:
Ez a leirásod simán ráillik jónéhány harminc évesre is. :)
2014. febr. 6. 15:36
 34/42 anonim ***** válasza:
na én befejeztem,majd akkor legyen ilyen nagy a száz ha 14 éves kislányod bejelenti,hogy nagyszülő leszel...
2014. febr. 6. 15:39
 35/42 anonim válasza:

Újra itt az agyatlan amőba :D

Egyetértek Dowd-al. Valóban a tényekkel dacoltok. Amúgy ez egy másik eset(nagyon jellemző), de a 13-14 éves lányok mért nem a saját koruk beliekkel ismerkednek? Ne lepődjenek meg hogy a 17-18 éves barátjuk nem társasozni szeretne. Sőt legtöbbször erőszakosan azt akarják, hogy járjon velük a srác, de ha erről van szó akkor meg csak a másikat okolják.

2014. febr. 6. 18:04
 36/42 anonim ***** válasza:
tini pö*ök véleménye nem érdekel
2014. febr. 6. 18:05
 37/42 anonim ***** válasza:

Ha tudnak védekezni, akkor nem lesz az.

A gyerek azt tudja, amit meg tanitanak neki. Ez pedig a szülők dolga. Ha nem tanulja meg, 18 évesen is lehet terhes, ez sem életkor kérdése.

2014. febr. 6. 18:06
 38/42 anonim ***** válasza:
Nincs 1005os védekezés,de mondom befejeztem azért,mert néhány agyatlan támogatja gyerekek szexelését,még korai nekik,és azért járnak idősebbekkel,mert azt hiszik az a menő,naivak és befolyásolhatóak,ráadásul akik így tesznek otthona családjukban is gond van ezért menekülnek egy "kapcsolatba" már ha annak lehet nevezni 13-15 évesek tiniszerelmeit,ezzel a hozzáállással,hogy valahol már 14 éves feleség csak az lesz a vége,hogy az általános iskolás 8-10 évesek is már szexelni fognak
2014. febr. 6. 18:10
 39/42 anonim ***** válasza:
Te nem érvelsz. Az összes érved, summázva: "mert nem és kész" Ez nem érv, és pláne nem érett vita.
2014. febr. 6. 18:11
 40/42 anonim ***** válasza:
már leírtam az érveimet még jóval előrébb, a te érveid meg azért nem helyénvalóak,mert nem keleti országokban élünk,és mert tuti nincs gyereked
2014. febr. 6. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!