Hogy veszítsem így el a szüzességem?
Na te vagy ezek szerint az 1000ből az 1, aki ki fog fogni téged,összeteheti a két kezét!
Örülök hogy ilyet is olvasok.. :)
Majd jönni fog az magától!
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ez dicséretes tényleg. Ne aggódj! Sokan úgy vannak vele , hogy "húú de gáz , hogy nem vesztetted el már a szüzességed" , de ilyenekre ne is gondolj... Ebben a világban már az is "szégyen" , ha az ember 14 évesen még szűz...
Az igazi el fog jönni és ha úgy alakul mindenképpen meg fog történni.
F/18
Tudod, sokan mit meg nem adnának egy ilyen lányért?
Bizony, az első alkalom nagyon különleges, és nagy megtiszteltetés a fiúnak!
Az idő meg ne izgasson. Nem hajt a tatár, van még bőven időd.
Teljesen megértele. Én is 18 éves vagyok, volt 2 rövid kapcsolatom, de az első fiú akarta is, és bepróbálkozott, de annyi idő után, főleg, hogy nem voltam szerelmes, és azt sem tudtam, ő hogy érez, nem votlam képes rá. Szerintem ez nem baj. Én még mindig nem aggódok emiatt, mert majd jönni fog egy fiú, akit tényleg szeretek, és majd vele lefekszem. Szeretném, hogy szerelemből történjen az első, bár nem tartom magam én sem konzervatívnak. De ez akkor is nagy dolog, és az egész szexuális éeltünkre hatással lehet.
Hidd el, jön majd olyan fiú, akit tényleg szeretsz, s ő is szeret téged, és majd akkor vele megtörténik ez is. Csak ez a kíváncsiság rossz, tudom én. Én is így érzek, de másrészt még ha adódna is alkalom, nem tudnám megtenni. Légy türelmes, nincs ezzel semmi gond! :)
Nagyon helyesen teszed!
Én 16 éves koromban vesztettem el a szüzességem, nagyon szép emlék marad, mert szerelmes voltam és szívből adtam oda magam.
Sajnos annak a kapcsolatnak 4 hónap után vége lett.
Azóta egy év telt el, volt több barátom, de egyikükkel sem feküdtem le mert nem voltam szerelmes.
Számomra undorító és kellemetlen olyan emberrel lefeküdni, akibe nem vagyok szerelmes.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!