24 éves vagyok, és nemrég vesztettem el a szüzességem. Csak az a probléma hogy nagyon vérzik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 13:33
1/15 anonim válasza:
Szex óta vérzel?
Mikor történt?
Megvolt a rendes előjáték?
Védekezés?
Menstruációd mikor kellene megjöjjön?
Ezek fontosak
3/15 anonim válasza:
tampont v betétet használj :) ne aggódj
4/15 A kérdező kommentje:
Igen a szex óta vérzek!Reggel csináltuk és azóta vérzek!Volt előjáték és védekeztünk is.Csak nagyon megijeszt hogy ennyire vérzik.
2014. máj. 15. 14:31
5/15 anonim válasza:
Hát ha valóban nagyon vérzel, az baj, menj orvoshoz. Ha csak pár csepp, várj egy picit. Nem fájt közben?
7/15 A kérdező kommentje:
1 hete múlt el a menstruációm, szóval biztos hogy nem az miatt van :(
2014. máj. 15. 14:47
8/15 anonim válasza:
Csökken a mennyisége? Mennyi jön egyáltalán?
9/15 A kérdező kommentje:
Folyamatosan vérzek,nagyon erős és valami darabkák is jönnek ki, gyanítom a szűzhártya válik le.
2014. máj. 15. 15:41
10/15 anonim válasza:
Szerintem azonnal menj orvoshoz, ez nem normális! Én is nagyon véreztem az elsőnél, de mikor bejeztük, azonnal megszűnt. Utána még egyszer vérzett erőlködéstől, pár nappal később, és ennyi volt! Darabkák meg főleg nem jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!