Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A tampontól tényleg elveszíthe...

A tampontól tényleg elveszíthetem a szűzességem?

Figyelt kérdés

Nemrég tanultuk bioszbol a szexet! A tanár azt mondta, hogy aki támpon használatától elveszíti a szűzesseget!

Én azt használók de meg soha nem voltam fiúval akkor én már nem vágyom szűz??

2014. máj. 20. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem lehet, hogy süket voltál, és félreértetted? A szűzhártya "átszakadhat" de attól még szűz maradsz.
2014. máj. 20. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A szüzhártya nagyon rugalmas, a tampontól nem feltétlenül szakad át.
2014. máj. 20. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem, csak a szűzhártyád szakadhat el.
2014. máj. 20. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A szüzességedet csakis egy hús-vér elő pénisz veheti el. Semmi más. ha kinyallak úgy, hogy a nyelvem is mélyre dugom, attól még szűz maradsz.Szóval érted...
2014. máj. 20. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha egy egész dobozzal dugsz fel :D
2014. máj. 20. 17:41
 6/7 Andrea Henrietta ***** válasza:
100%

Annak idelyén a biosztanár nekünk is ezt mondta, de en határozottan nem igaz.

Gondolom tamponból minit használsz. Amikor még szűz voltam én is használtam, a normál méret fel sem fért volna fájdalom nélkül, bár lehet h ez egyénfüggő... na mindedj.

Gondolj arra, hogy a tampon "teli " állapotban is alig vastagabb a hüvelyik ujjadnál, míg egy átlagos pénisz jóval nagyobb annál. Hidd el, a tampontól nem veszítetted el a szüzességedet. Attól hogy használod az első együttlét még ugyanolyan fájdalmas lesz (bár jobb esetben kevésbé, ez is egyénfüggő).

2014. máj. 20. 17:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszotok! ;)
2014. máj. 20. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!