Szerintetk 14 évesen elveszíthetem a szüzességem?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 10:40
2/13 anonim válasza:
Én a helyedbe nem tenném, mert hát elég fiatal vagy én is 14 vagyok de ilyeneken inkább még nem is gondolkodom el,volt barátom már,de semmi olyat nem csináltunk... szerintem várjál vele
3/13 anonim válasza:
szerintem ne. várjál még vele,és később több belelátásod lesz a dologba,ahogy több fiút is megismersz...nagyjából majd később fogod tudni ki az aki csak kiszeretne téged használni...sokszor a szép szavakakat,igérgetéseket csak azért teszik...
4/13 anonim válasza:
CSak szólj,és elveszem tőled.Gyengéden,és finoman...
5/13 anonim válasza:
Csak ha nem idősebb nálad, akivel le akarsz feküdni. Ha idősebb, akkor van egy rossz hírem: pár napot ér még a kapcsolat, és nem a szex miatt.
6/13 anonim válasza:
Sztem el. Mostmar minden egyszerubb, ugye?:)
7/13 walk w1th mee válasza:
honnan tudjátok hogy a kérdező nem fiú?xD
8/13 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mióta vagytok együtt. Ha legalább 4-5 hónapja együtt vagytok és rendesen megismerted és biztosan tudod, hogy nem csak kihasználni akar akkor igen, megtörténhet. Én 13 èves vagyok 7 és fél hónapja vagyok együtt a barátommal. Megtörtént már a dolog, mikor 5 hónaposak voltunk. Tényleg csak akkor feküdj vele le,ha megbízhatsz benne és feltélten védekezz! :) Ha többet szeretnél tudni írj üzit.
9/13 anonim válasza:
12:15 ha te 13 évesen lefeküdtél valakivel ahoz csak gratulálni tudok
10/13 anonim válasza:
Úgy rontod el az életed ahogy akarod,de még 16 évesen is korai a legtöbb lány esetében,és ha akkor nem bánják meg a 13-16 éves gyerekként szexelő lányok évekkel később nagyon is bánják,hogy elhamarkodták,mert nem várták meg még elég érettek,szerelmesek lesznek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!