Ősszel leszek 16 éves. Korai lenne idén nyáron elveszteni a szüzességem?
Figyelt kérdés
2014. máj. 17. 21:45
2/7 anonim válasza:
Mivel felraktad a kérdést, így igen :D
Ez nem életkorhoz, hanem érettséghez kötött. Ha eléggé felnőtt vagy hozzá, akkor nem. Ha még gyerek vagy, akkor igen. És ezzel nem a világnak bizonyítasz bármit, nem ettől leszel felnőtt - viszont egy meghatározó élményt tönkreverhetsz vele, ha nem jó a partner, és az aktus.
3/7 anonim válasza:
magánügyed.
de mivel kitetted, igen, nagyon korai, éretlen kisgyerek vagy. ha nem lenne korai, nem kérdeznéd.
4/7 anonim válasza:
valamiért a Korai helyett Kóreai -t olvastam xD
5/7 anonim válasza:
ha nagyon szereted a barátodat, és ő is téged, akkor miért ne? :))
6/7 anonim válasza:
szia :)
szerintem akkor korai, ha annak érzed. ne izgasson más véleménye, mindenki akkor veszíti el, amikor ő jónak látja, és azzal, akivel ő jónak látja. ez legalábbis az én véleményem. :)
7/7 anonim válasza:
Ezt cask te tudod eldönteni ,hogy ő -e azaz ember ,egy biztos, nem kell elkapkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!