Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek nem lenne korai...

Szerintetek nem lenne korai elveszteni a szüzességem? 15/L

Figyelt kérdés
Van egy srác akibe beleszerettem. Ugy konkrátan nem vagyunk együtt, de már 5 hónapja keverünk, volt köztünk petting is stb. Sokan mondták hogy korai lenne lefeküdnöm vele, de úgy érzem, hogy készen állok rá. sőt..nagyon is szeretném (de attól is parázok, hogy a szüleim mit szólnának majd). És ha a koromat nézitek --> Rengetegen mondták, hogy koraérett vagyok..a baráti társaságom is 18-19-..évesekből áll, és szerintem ezért is, érettebben fogom fel a dolgokat, mint a többi korombeli csaj:)
2014. ápr. 27. 18:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
de, korai lenne...
2014. ápr. 27. 18:25
 2/15 anonim válasza:
Szerintem is korai.
2014. ápr. 27. 18:26
 3/15 anonim ***** válasza:
Korai, nagyon korai.
2014. ápr. 27. 18:27
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem korai! Tedd meg ha tényleg úgy érzed hogy megérett rá a sunád.
2014. ápr. 27. 18:28
 5/15 anonim ***** válasza:
kevertek? csak ne hogy mások szart keverjenek majd anyukádnak ha megtudják hogy kinyitották a konzervedet! :D
2014. ápr. 27. 18:28
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem is a koraiság a kérdés, hanem inkább az, hogy érdemes-e ebben a "kapcsolatban" elveszítened, ezzel az adott sráccal. A kérdésed alapján nem vagytok együtt, aminek valószínűleg az az oka, hogy a srácnak nem kellesz többre a játszadozásnál.. hiába érzed magad késznek rá, valószínű, hogy utána jól pofára esel, hiszen még csak nem is jártok, csak összejártok pettingelni... Ami azért nem ugyanaz, mint egy szerető párkapcsolatban, egy törődő partnerrel elveszíteni, aki utána ott van neked jó esetben még hónapokig, akár évekig, és együtt felfedezhetitek a valódi szexualitást. 15 évesen felelőtlenség eleve egy ilyen kapcsolatban lenni, amilyenben te vagy, nem hogy még odadobni magad neki... Inkább várj egy olyan fiúra, aki megbecsül téged annyira, hogy felvállal barátnőjének, és nem csak szopásra tart.
2014. ápr. 27. 18:29
 7/15 anonim ***** válasza:

En 15 es fel voltam kb mikor elveszettem..nembantam meg:)

Ha ugy erzed h igenis akarod es barmi lesz nem fogod megbanni, rendes vedekezessel es stb. akk sztem nem korai (annyira) :)

2014. ápr. 27. 18:29
 8/15 anonim ***** válasza:
Még gyerek vagy, akármennyire is mondják a barátaid hogy érett vagy, ez nem igaz. Lehet hogy testileg az vagy de agyilag még messze állsz attól hogy felfogd és igazán élvezd a szexet, ami ugyebár nem annyiból áll, hogy szétrakjuk a lábunkat. Ráérsz még vele, semmiről nem maradsz le, arról nem beszélve hogy a szex nem "csak" játék, gondolni kell a megfelelő védekezésre, márpedig ti még befolyásolhatóak és naívak vagytok, nem hiába lehet itt annyiszor olvasni hogy "megbíztam a barátomban azt mondta hogy nem fog belémélvezni, aztán mégis, most mit tegyek?".....várj még vele....
2014. ápr. 27. 18:30
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem a korod miatt nem kéne, hanem azért, mert nem vagytok együtt.
2014. ápr. 27. 18:31
 10/15 anonim ***** válasza:
mivel ezt itt kell kérdezgetni, ezért igen, korai... :D
2014. ápr. 27. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!