Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek nem lenne korai...

Szerintetek nem lenne korai elveszteni a szüzességem? 15/L

Figyelt kérdés
Van egy srác akibe beleszerettem. Ugy konkrátan nem vagyunk együtt, de már 5 hónapja keverünk, volt köztünk petting is stb. Sokan mondták hogy korai lenne lefeküdnöm vele, de úgy érzem, hogy készen állok rá. sőt..nagyon is szeretném (de attól is parázok, hogy a szüleim mit szólnának majd). És ha a koromat nézitek --> Rengetegen mondták, hogy koraérett vagyok..a baráti társaságom is 18-19-..évesekből áll, és szerintem ezért is, érettebben fogom fel a dolgokat, mint a többi korombeli csaj:)
2014. ápr. 27. 18:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%

szánalmas, ba**ni való tiniribi vagy kérdező.

bujjál el te szerencsétlen

2014. ápr. 27. 18:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindenki azt mondja, hogy érettebb a másiknál. Akkor ki nem?
2014. ápr. 27. 18:45
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Ha így érzed magad jól hajrá! Én 13 voltam, az enyém egy extrém példa, egy éjszakai kaland volt semmi több, rá egy évvel szintén volt egy éjszakai kalandom am azóta is tart. (4éve vagyunk együtt)

A mostani barátom nem feküdt volna le velem akkor ha még szűz vagyok. A lényeg: érezd jól magad ha neked ez kell csak védekezzetek. De ha felteszed itt ezt a kérdést az kicsit azt is jelenti hogy kételkedsz magadban, szóval akkor talán még sem vagy kész erre lelkileg. Gondold át mennyit ér neked a pasi :)

2014. ápr. 27. 19:07
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem elobb gyakorolj velem!
2014. ápr. 27. 19:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt neked kell tudnod. Én 17 évesen sem érzem magam elég érettnek, de ismerek olyat, akik 14-15 évesen megtették, és nem bánták meg, sőt, azóta is együtt vannak.

Tudsz eleget a védekezésről? Szeretitek egymást? Ha igen, és biztos vagy benne, nem csak megszabadulni akarsz a szüzességedtől, akkor oké. De jó lenne tudni, hogy mit értesz az alatt, hogy "Ugy konkrátan nem vagyunk együtt, de már 5 hónapja keverünk"...Van esetleg barátnője? Vagy csak szexet akar tőled? Szoktatok randizni, vagy ez csak egy barátság extrákkal kapcsolat?

Hangoztatni nem kell, sem otthon, sem barátoknál, kivéve, ha pl olyan a kapcsolatod anyukáddal, vagy ha később fogamzásgátlót akarsz felíratni, stb.

2014. ápr. 27. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!