Gondolkodom rajta, hogy prostival veszítsem el a szüzességem. Hülyeség lenne?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 18 vagyok, és szeretném már elveszíteni. Habár nem vagyok túl sikeresnek mondható a lányok körében, barátnőm már volt, de nem jutottunk el addig, mert azt mondta, nem áll még készen. Én viszont már kész vagyok jó pár éve, de úgy érzem, kissé bátrabb és magabiztosabb lennék, ha elveszíteném a szüzességem, és aztán nagyobb esélyekkel indulhatnék egy komolyabb kapcsolat felé. Állìtólag átlagos, normális gondolkodású és viszonylag helyes vagyok kisebb önbizalomhiánnyal. Talán azért, mert nem dúskálok a pénzben, de nem is ez a lényeg (egy aranyos hivatásosra azért futná XD) na azóval véleményt és javaslatokat szeretnék tőletek, de csak normálisan.2014. máj. 19. 23:15
11/12 Noydra válasza:
Igen, ördögi körnek hangzik, de még mindig több embernek sikerül, mint akinek nem, vagy mint aki prostival vesztette el.
Legalábbis szerintem.
12/12 anonim válasza:
10: Ez baromság, nekem nem tapasztalt fiú kell, hanem szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!