Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hibát követtem el, hogy nem...

Hibát követtem el, hogy nem engedtem, és így szűz maradtam? 18L

Figyelt kérdés

Régebben is volt néhány "kapcsoaltféleségem" de egyik sem volt komoly. Szex-szintre egyikkel sem jutottunk el, én pedig nem akartam elkapkodni.

A legutolsó és egyben eddig legkomolyabb kapcsolatomban már volt eddig lényegében minden, csak a konkrét behatolás nem. Addig meg ugye végül is szűz vagyok. Régebbről is ismertük egymást már, de túl nagy volt a távolság ahhoz, hogy bele merjünk vágni. Most együtt töltöttük a hétvégét, és pettingkor elkezdett erősködni a barátom, hogy akkor már csináljuk rendesen. Kicsit elbizonytalanodtam de belementem. Végül nem lett belőle semmi, mert túl szűknek bizonyultam, rágörcsöltem és behatolni se sikerült. Fájt. Abba hagytuk.

Mielőtt hazaindultunk volna, megkaptam hogy szerinte megfogom bánni hogy nem hagytam magam. Jobb ezen előbb túl esni, és nem is érti "Most úgy akarsz hazamenni, 'ahogy' jöttél?"

Kicsit rosszul esett, mintha nem lenne más alkalom is rá, ha akarnánk. Én nem éreztem azt hogy most minden áron meg kéne szabadulnom a szüzességemtől.

Szerinte bánni fogom ha legközelebb férfival lesz dolgom, mert az első mindig szar, és akkor ezen már túl lettem volna. Meg hát azért 18 évesen szűznek lenni...

Teszem hozzá nem azért vagyok szűz, mert nem lett volna már rá alkalmam vagy csúnya lennék, vagy akármi. Egyszerűen nem éreztem azt hogy ott a megfelelő idő a megfelelő emberrel.

Tényleg hülyeséget csináltam? Én gondolkodom rosszul?

Kicsit úgy érzem, mintha ő csak a szex miatt ment volna bele a találkozóba, nem beszélve arról, hogy a szavai úgy hatottak mint aki számításba se veszi velem a jövőt. Holott "elvileg" együtt vagyunk.

Nektek mi a véleményetek erről az egészről? Tanácstalannak érzem magam.

2014. ápr. 26. 15:43
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

15# Köszönöm. Az a baj hogy egy kicsit beleszerettem, legalábbis abba az emberbe akit az utolsó találkozó előtt ismertem. Kicsit csalódtam benne, más miatt is de az nem a kérdéshez tartozik. Én is látom, hogy ez így nagyon fog működni.

16# Aláírom hogy tapasztalatlan vagyok, hisz nem volt férfival dolgom eddig. De nem hinném hogy ettől éretlen is. Megjegyzem ő sem maradt olyan nagyon hoppon...

Nem keresek kibúvókat és nem félek a szextől. Csak becsülöm magam annyira, hogy ha már csinálom akkor azt csináljam jól. Megjegyzem első este, remegő térdekkel, tocsogó bugyival vártam hogy na mi lesz, mikor megszólalt a lelkiismerete hogy talán nem kéne. Hát egy kicsit megcsappant a lelkesedésem.

2014. ápr. 26. 17:11
 22/30 A kérdező kommentje:

Dowd!

Azzal hogy kiforgatod a mondataim, nem sokat segítesz. Ne haragudj. :)

---> "Én nem éreztem azt hogy most minden áron meg kéne szabadulnom a szüzességemtől." A szavak árulkodnak. Ő nem nemi életet akar, hanem "megszabadulni" a szüzességétől?

Titulálhatsz butának is, meg éretlennek is, de ezt komolyan nem értem. ÉN! Kiegyensúlyozott, normális nemi életet szeretnék, egy olyan emberrel aki megbecsül és viszont szeretek. Nem megszabadulni akarok tőle, nem utolsó sorban, nem kerítek én ennek akkora feneket mint ami itt látszik, de szerettem volna hogyha 5-10-15 vagy 50 év múlva visszagondolok arra az estére akkor elmosolyodjak és ne azt érezzem hogy mekkora idióta voltam.

A lányoknál ez kicsit másképp megy... Nálam biztosan.

2014. ápr. 26. 17:19
 23/30 anonim ***** válasza:

Eszemben sem volt kiforgatni. Inkább kiragadtam pár olyan fél mondatot ami megütötte a szememet.

Nem kell egyetértened velem :) Kérdeztél, válaszoltam :) Ha megfogadod, ha nem ez a mondanivalóm.

2014. ápr. 26. 17:25
 24/30 anonim ***** válasza:

"ÉN! Kiegyensúlyozott, normális nemi életet szeretnék, egy olyan emberrel aki megbecsül és viszont szeretek. "

Itt vagyok, itt a lehetőség. Mire vársz még? :)

2014. ápr. 26. 17:25
 25/30 A kérdező kommentje:

Dowd!

Rendben, köszönöm a válaszod. Igazad van, ez is egy vélemény. :)

24# Aranyos vagy, de nem ismerlek. :)

2014. ápr. 26. 17:32
 26/30 Rékcsi ***** válasza:

A pasid nem normális, az én barátom sosem alázna meg ennyire.... Hagyd ott a francba, ha egyszer túl szűk voltál és ideges akkor inkább melléd kellett volna bújnia, csókolgatnia, simogatnia kellett volna h tudassa nincs semmi baj majd legközelebb sikerül, ha szeret akkor nem mondana ilyeneket. Nekem mondta már a párom h nyomin viselkedek ha pl. simogat, csókolgat (egyszóval felizgat) de sosem bántana meg ilyesmivel, ez nem normális. Olyannal veszítsd el akinél nem tétovázol, aki szeret gyengéd veled és nem tipor a földbe ilyesmiért...

16/l

2014. ápr. 26. 20:15
 27/30 anonim válasza:

Szurkolok, hogy küldd el a srácot, és szerintem jól gondolkodsz. Bár több ilyen lány lenne manapság.

Lesz, aki értékelni fogja, türelmes lesz, és vele nem lesznek kétségeid.

2014. ápr. 26. 22:13
 28/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Idővel minden eldől...
2014. ápr. 27. 10:38
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
Nemvagy szűz, ne kérdezgess itt úgy mintha szende megbántott lány lennél! Kilettél már nyalva tucatszor, most már ideje nekiadnod a cunid is!
2014. ápr. 27. 18:16
 30/30 anonim ***** válasza:
Csak azzal veszítsd el a szüzességedet, akibe szerelmes vagy, és az is beléd. Addig ráérsz, és ilyen "egyéb" dolgokat sem kell csinálnod, csak azzal, akit szeretsz. Ráérsz még, akár 20-22 évesen is "elveszíteni" a szüzességedet, a fiú annál jobban fog értékelni. Ki kell várni azt a fiút.
2014. ápr. 28. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!