Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hibát követtem el, hogy nem...

Hibát követtem el, hogy nem engedtem, és így szűz maradtam? 18L

Figyelt kérdés

Régebben is volt néhány "kapcsoaltféleségem" de egyik sem volt komoly. Szex-szintre egyikkel sem jutottunk el, én pedig nem akartam elkapkodni.

A legutolsó és egyben eddig legkomolyabb kapcsolatomban már volt eddig lényegében minden, csak a konkrét behatolás nem. Addig meg ugye végül is szűz vagyok. Régebbről is ismertük egymást már, de túl nagy volt a távolság ahhoz, hogy bele merjünk vágni. Most együtt töltöttük a hétvégét, és pettingkor elkezdett erősködni a barátom, hogy akkor már csináljuk rendesen. Kicsit elbizonytalanodtam de belementem. Végül nem lett belőle semmi, mert túl szűknek bizonyultam, rágörcsöltem és behatolni se sikerült. Fájt. Abba hagytuk.

Mielőtt hazaindultunk volna, megkaptam hogy szerinte megfogom bánni hogy nem hagytam magam. Jobb ezen előbb túl esni, és nem is érti "Most úgy akarsz hazamenni, 'ahogy' jöttél?"

Kicsit rosszul esett, mintha nem lenne más alkalom is rá, ha akarnánk. Én nem éreztem azt hogy most minden áron meg kéne szabadulnom a szüzességemtől.

Szerinte bánni fogom ha legközelebb férfival lesz dolgom, mert az első mindig szar, és akkor ezen már túl lettem volna. Meg hát azért 18 évesen szűznek lenni...

Teszem hozzá nem azért vagyok szűz, mert nem lett volna már rá alkalmam vagy csúnya lennék, vagy akármi. Egyszerűen nem éreztem azt hogy ott a megfelelő idő a megfelelő emberrel.

Tényleg hülyeséget csináltam? Én gondolkodom rosszul?

Kicsit úgy érzem, mintha ő csak a szex miatt ment volna bele a találkozóba, nem beszélve arról, hogy a szavai úgy hatottak mint aki számításba se veszi velem a jövőt. Holott "elvileg" együtt vagyunk.

Nektek mi a véleményetek erről az egészről? Tanácstalannak érzem magam.

2014. ápr. 26. 15:43
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

nagyon szeret! :D ne bánjad

30+F

2014. ápr. 26. 15:45
 2/30 anonim ***** válasza:
16%

"már volt eddig lényegében minden, csak a konkrét behatolás nem"

Akkor nem vagy szűz. Szopni, nyalni nem épp szűzies viselkedés... Vagy akkor ha pl. análisan szeretkeztek, akkor még mindig szűznek számítanál? Esetleg meleg pasik análszex után szűznek számítanak, mert nem hatoltak be punciba?

Szóval butaságot beszélsz, te már rég nem vagy szűz :)

20/F

2014. ápr. 26. 15:45
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
technikailag szűz
2014. ápr. 26. 15:47
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell miatta aggódnod. Nem vesztettél semmit,és egyáltalán nem gáz,hogy még szüz vagy. Szerintem egy nap örülni fogsz,hogy nem voltál vele.
 5/30 anonim ***** válasza:
24%
sült bolond tök vagy kérdező.
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem látod az érvein, hogy arra ment csak?
2014. ápr. 26. 15:50
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Neked tényleg ilyen pasi a párod?:"D Én ott helyben kirúgtam volna, hogy menjen a p**csába akkor.

Csak meg a kart dugni, hülye paraszt.

Tény, hogy az első általában kellemetlen, de nem feltétlenül sz**r. Nekem is fájt, de attól még élveztem.

És az a csávó ostoba is, nem ciki 18 évesen szűznek lenni.

Keress valami normális pasit, aki megbecsül, és nem csak megfektetni akar.

2014. ápr. 26. 15:52
 8/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat.

Ő volt az első akivel ilyen helyzetbe kerültem, nem is mondanám ezek után magam szende szűzkislánynak, de ahogy más is írta, technikailag az vagyok. Anális szex nem volt.

2014. ápr. 26. 15:54
 9/30 anonim ***** válasza:
90%

#2es, te hülye olyan vagy mint a seg*em :D attól h nem viselkedik éppen "szűziesen" mert volt már petting attól még szűz mivel nem hatolt be a HÜVELYÉBE pénisz.

kérdező, teljesen jól kezelted a dolgot. ha így viselkedik a "barátod" akkor sztem oda se add magad neki. nem érdemel meg. ha az én pasim lenne már rég kidobtam volna. 22/l

2014. ápr. 26. 15:54
 10/30 anonim ***** válasza:
hülye és az olyan helyet cserél :D 9es voltam
2014. ápr. 26. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!