Nektek mi a véleményetek arról ha valaki csak szűz fiúval/lánnyal hajlandó elveszteni a szüzességét?
Figyelt kérdés
kort és nemet is írjatok légyszi2014. ápr. 24. 23:08
3/12 anonim válasza:
Hülyeség. Ráadásul szerintem mindkét félnek jobb ha a másik legalább egy valakivel volt már.
Az első barátom nekem is szűz volt, és egyszerűen nem tudtuk összehozni a dolgot...
29n
4/12 anonim válasza:
Szerintem az úgy helyes! Ha az 1ik fél még szűz és a másik meg már tapasztalt akkor a szűz fél cikinek tarthatja, hogy ő még nem tudja mit hogy kell csinálni illetve hamar elsül ( férfiaknál ).. 17/F szűz
5/12 anonim válasza:
Több kutya van mint ember meglepödtél ugye
6/12 anonim válasza:
Butaság.Jobb ,ha az legalább az egyik fél valamennyire tapasztalt és tudja segíteni azt aki még tapasztalatlan.
7/12 anonim válasza:
Jó az úgy. Attól még mert mindkét fél tapasztalatlan, nem biztos, hogy totál bénák első alkalommal. Tapasztalatlan ember is tudhatja mit kell csinálni, elméleti tudásra nem nehéz szert tenni a témában. Aztán hacsak nem parázza szét magát az ember a dolgon, szerintem sokkal izgalmasabb közösen kitalálni, mi hogyan is működik a gyakorlatban.
Én sem akartam tapasztalt barátot.
8/12 anonim válasza:
Szerintem is sokkal izgalmasabb együtt felfedezni egymás testét, mint egyből a mélyvízbe kerülni aztán ezek az apróságok meg elvesznek, mert soha nem történnek meg :P
9/12 anonim válasza:
Én is sokáig úgy gondoltam, hogy mindenképpen szűz lánnyal akarom elveszteni, hogy ne zavarja annyira a bénázásom, meg hogy elsőre nagyon rossz lesz neki a tapasztalatlanságom miatt. De már letettem erről, mert 27 évesen már nem találhatok a korosztályomban ilyen lányt. Azonban mivel annyira ocsmány vagyok kizárt, hogy valaha is elvesztem majd a szüzességem.
10/12 anonim válasza:
hülyeség. Akk már legalább egyikük legyen tapasztalt,azerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!