Hibát követtem el, hogy nem engedtem, és így szűz maradtam? 18L
Régebben is volt néhány "kapcsoaltféleségem" de egyik sem volt komoly. Szex-szintre egyikkel sem jutottunk el, én pedig nem akartam elkapkodni.
A legutolsó és egyben eddig legkomolyabb kapcsolatomban már volt eddig lényegében minden, csak a konkrét behatolás nem. Addig meg ugye végül is szűz vagyok. Régebbről is ismertük egymást már, de túl nagy volt a távolság ahhoz, hogy bele merjünk vágni. Most együtt töltöttük a hétvégét, és pettingkor elkezdett erősködni a barátom, hogy akkor már csináljuk rendesen. Kicsit elbizonytalanodtam de belementem. Végül nem lett belőle semmi, mert túl szűknek bizonyultam, rágörcsöltem és behatolni se sikerült. Fájt. Abba hagytuk.
Mielőtt hazaindultunk volna, megkaptam hogy szerinte megfogom bánni hogy nem hagytam magam. Jobb ezen előbb túl esni, és nem is érti "Most úgy akarsz hazamenni, 'ahogy' jöttél?"
Kicsit rosszul esett, mintha nem lenne más alkalom is rá, ha akarnánk. Én nem éreztem azt hogy most minden áron meg kéne szabadulnom a szüzességemtől.
Szerinte bánni fogom ha legközelebb férfival lesz dolgom, mert az első mindig szar, és akkor ezen már túl lettem volna. Meg hát azért 18 évesen szűznek lenni...
Teszem hozzá nem azért vagyok szűz, mert nem lett volna már rá alkalmam vagy csúnya lennék, vagy akármi. Egyszerűen nem éreztem azt hogy ott a megfelelő idő a megfelelő emberrel.
Tényleg hülyeséget csináltam? Én gondolkodom rosszul?
Kicsit úgy érzem, mintha ő csak a szex miatt ment volna bele a találkozóba, nem beszélve arról, hogy a szavai úgy hatottak mint aki számításba se veszi velem a jövőt. Holott "elvileg" együtt vagyunk.
Nektek mi a véleményetek erről az egészről? Tanácstalannak érzem magam.
Bevallom már akkor elbizonytalanodtam. A kétértelmű kijelentései után kérdeztem tőle, hogy tulajdonképpen akkor mit is akar tőlem? Miért van most itt velem? Válasz: Nem tudja.
Csak akkor nem értem, minek hülyített. (Ill de, már igen.) A távolság miatt azt mond amit akar. Nem látom hogy hazudik-e.
Ez az amiért meg végképp nem érzem hogy bánnom kéne, azt hogy nem kapott meg.
"technikailag szűz"
Ez butaság. Nem létezik olyan, hogy valaki technikailag szűz, mivel ez egy fogalom, nincsen semmilyen fizikális megnyilvánulása sem. Nem tudod például megmérni azt, hogy valaki szűz-e. Nem is egzakt fogalom.
"#2es, te hülye olyan vagy mint a seg*em :D attól h nem viselkedik éppen "szűziesen" mert volt már petting attól még szűz mivel nem hatolt be a HÜVELYÉBE pénisz. "
Már bocs, de amit mondasz, az egy picit összefüggéstelen. A szüzességhez (vagy annak elvesztéséhez) még csak hüvely sem szükséges. Csak egy partner, és egy szexuális aktus. Ami akár petting is lehet. Vagy szerinted egy leszbikus nő élete végéig szűz? Ahogy fentebb is írtam, a szüzesség se nem egzakt fogalom, mérhető megnyilvánulása nincs. Definiálhatod te így a szüzességet természetesen, csak ez egy eléggé haszontalan definíció, mivel pl. csak a nőkre vonatkozik.
#13as. itt nem búzákról és leszbikákról van szó.. egy heterok közötti kapcsolatban addig beszélünk szüzességről amíg meg nem történik vmilyen szintű behatolás pénisszel.
a homik meg vitassák ez meg maguk között..
Fúú az igen..Micsoda egy "férfi"..Csak találkozzak egy ilyennel és lecsavarom a tökét..xD
Remélem kidobod, sokkal jobban jársz nélküle. Hidd el, az ilyeneket nem érdekli saját magukon kívül más.
Tanácstalannak érzed magad? Szerintem te okos lány vagy, tudod már a választ csak megerősítésre vársz. Nem csináltál hülyeséget és nem is gondolkodsz rosszul!!! Tényleg ne egy ilyen sráccal történjen meg, akkor inkább még várj.
Két éretlen ember szexelni próbáld. (a kor lényegtelen az érettség kérdésében) Az egyik túl nagy feneket kerit neki, és túllihegi a szüzesség témát (ez volnál te) a másik meg nehezen birja ha fel van húzva de hoppon marad. (ettől még a bunkó beszólásokra nincsen szükség.)
Az a helyzet, hogy te félsz a szextől ezért megideologizálod a "megfelelő helyzet/ember" (eléggé közkedvelt) indokával az, hogy miért kéreted magadat.
1. Keress egy olyan pasit amelyik nem szól be ha falnak ütközik, tehát intellektuálisabban képes megközeliteni a csalódottságát. 2. Gondolkozz el jó alaposan, hogy miért félsz a szextől, miért gyártod a sorozatos kibúvókat. Ezt a részletes önismereti túrát mindenképp csináld végig, nagyon hasznos lesz.
Dowd!
Ne haragudj, de hülyeséget írtál. :D
Attól, hogy nem érzi még magát készen a szexre, nem lihegi túl a témát. Nem mindenki csak ezzel foglalkozik, nem mindenkinek prioritása az a dolog.
És a másiknál sem valószínű, hogy az volt a baja, hogy fel lett húzva, hanem az, hogy nem bírt könnyen megdugni valakit. Mert ha szeretné a lányt, akkor nem vágott volna ilyeneket a fejéhez. Meg csak az idióta ember szerint ciki a szüzesség, és az idióta ember jelent ki hülyeségeket (úgyis szar lesz az első)
Attól, hogy a Kérdező még nem érzi magát készen a szexre, nem fog félni tőle.
Én meg biztos vagyok benne, hogy ha kicsit jobban elbeszélgetnénk a kérdezővel számodra is ez derülne ki ;) Biztos vagyok benne, hogy nem mondtam hülyeséget, csak nem futottuk le azokat a köröket, amelyiket több elég hasonló történettel már igen ;) Egyszóval rövidre zártam a választ :)))
Nem feltétlen. :) Nagyon sok történetet kapok privátban :)
"pettingkor elkezdett erősködni a barátom"
Barátom? Biztos?
"Kicsit elbizonytalanodtam de belementem"
Elbizonytalanodott? (stabil szexualitással nem bizonytalanodna el)
"rágörcsöltem és behatolni se sikerült."
Rágörcsölt. (nem meglepő)
"megkaptam hogy szerinte megfogom bánni hogy nem hagytam magam" Egyértelműen bunkó megnyilvánulás. (ismét megkérdetem: Barátja?)
"Én nem éreztem azt hogy most minden áron meg kéne szabadulnom a szüzességemtől." A szavak árulkodnak. Ő nem nemi életet akar, hanem "megszabadulni" a szüzességétől?
"Szerinte bánni fogom ha legközelebb férfival lesz dolgom, mert az első mindig szar, és akkor ezen már túl lettem volna. Meg hát azért 18 évesen szűznek lenni... "
Ez szerinted érett megközelités?
Mindegy, mondom csak rövidre zártam, ezért tűnhet totál irrelevánsnak a meglátásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!