Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gáz ha valaki szűz?

Miért gáz ha valaki szűz?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok... Szűz.. Az osztálytárs- és barátnőim (14-19 évesek), már rég nem szűzek.. Kivülállóként tekintenek rám ilyen téren... Én úgy érzem, nekem túl korai lenne, de ők mind azt mondják vetessem el a barátommal, ha pedig épp szakítottunk, akkor meg béreljek fel valakit.. -.-"

2014. ápr. 24. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert a mai világban azt hiszik ez menő.
2014. ápr. 24. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én időmben még nem volt gáz 18 évesen sem.

24/F

2014. ápr. 24. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert akik ezt mondják neked, még kislányok. Nem látják sem a saját, sem más nők értékét. Higgy nekem, egy nő attól értékesebb, minél kevesebb pasival volt. 16 évesen korai.
2014. ápr. 24. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

nem mindenki ilyen:) sok szűz lány és fiú van aki 17-20 közt van

ez amúgy is csak rád és a partneredre tartozik, tehát nem gáz csak az elcseszett generációnk sok ilyen gyökérrel rendelkezik

2014. ápr. 24. 18:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazat adok.. De miért romlott meg ez a világ? Néhányszáz évvel ezelőtt nem villanhatott ki a nők bokája a ruha alól... Manapság a 10-12 éves kislányok pi**szoknyában futkároznak... D ez most nem igazán ide tartozik..
2014. ápr. 24. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:

"De miért romlott meg ez a világ? Néhányszáz évvel ezelőtt nem villanhatott ki a nők bokája a ruha alól... "

Ez óriási naívság! Nem romlott meg a világ. Csak nem volt ennyire szabad az információáramlás. Így nem tudtad hogy amúgy mennyire perverzek a többiek.

"Manapság a 10-12 éves kislányok pi**szoknyában futkároznak..."

Azért mert a kiscsajok túl divatosan öltöznek az nem jelenti azt hogy mindenkivel dugnak is. Ez is csak városi legenda, hogy ma már fiatalon kefél mindenki. Szerintem meg inkább többen önbizalom hiányosak, így kevesebben mernek ismerkedni mint régebben.

Ha meg kívülállóként tekintenek rád, akkor nem is a barátaid! És simán lehet hogy hazudnak is neked, ebben a korban menő jobbnak beállítani magam, ergo többen szüzek lehetnek még, vagy csak egyszer megdugta valaki(r...banc volt) és azóta se senki(amúgy a kutyának sem kell).

2014. ápr. 24. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Mert ez az egy bolond százat csinál birka effektus ha nagyon sok ember szerint ez a menő akkor ezt bégetik és aki nem áll be a sorba az le van cikizve.

De ez csak az általános és közép sulira érvényes az egyetemen már senkit nem fog érdekelni h mi vagy.

Ha új helyre mész akkor meg nem kell elmondani ennyi a titok nincs rádírva úgy se. A bugyidba meg nem néz be senki. Am meg tegyél különbséget vélemény és vélemény között. Ha oda jön pl a Lakatos Jessica és azt mondja h ciki vagy azt ne vedd már komolyan egy olyan ember véleményének tényleg súlya van akit anyuci apuci eltart és még semmit se tud felmutatni az életbe.

Mert az nem büszkeség h tágabb vagyok mint az M4-es alagútja.

Am meg én 25 évesen vagyok az és abszolút hidegen hagy.

2014. ápr. 25. 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Mert aki szűz,az tapasztalatlan.

A szüzesség nem elvesztése ,főleg 20 éves kor felett(mint ahogy én is vagyok),kérdéseket vet fel,mint például "senki nem bízta még rá magát,miért?" ,"biztos valami baj van vele",stb.

Egyszerű ösztönökből eredő kérdések.Az ilyen egyedet óvatosságból kirekeszti a társadalom és sajnos hiába csinál bármit,úgymarad.

2014. máj. 8. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!