14.5 éves vagyok. Szerintetek szexeljek?
Figyelt kérdés
van egy barátnőm 1 hónapja vagyunk együtt. még nem találkoztunk. ő már nem szűz. és 17 éves. szerintetek feküdjek le vele?2014. ápr. 23. 18:40
1/14 anonim válasza:
sztem ha már csináljátok ott fog hagyni főleg mivel időseb....
2/14 anonim válasza:
,,van egy barátnőm 1 hónapja vagyunk együtt. még nem találkoztunk."
Ha a barátnőd, miért nem találkoztál vele? Csak én nem értem?
4/14 anonim válasza:
14.5
ha még képes vagy ilyet leírni akkor máris az a válasz hogy ne..
6/14 A kérdező kommentje:
facebookról ismerem..
2014. ápr. 23. 18:51
7/14 anonim válasza:
Ilyenkor kúrom fel az agyam mikor egy 17 éves csajnak 14 éves fiú kell, amúgy meg tágítsd nyugodtan nem fog fájni.
8/14 anonim válasza:
Gratulálok, nem is találkoztál vele, jóformán nem is ismered, de meg akarod dugni. Szégyen ez a világ.:/ 2-es voltam
9/14 anonim válasza:
Előbb rá kéne jönni, mit is jelent, ha VAN barátnőd.
Neked ugyanis nincs.
Még az is bőven lehet, hogy egy unatkozó 42 éves pedofil bácsi szédíti az agyad, és alig várja, hogy találkozzatok. Akkor el fogja venni a szüzességed, csak nem úgy, ahogy te gondolod.
Aztán lehet, hogy utána rájössz, nincs is jobb egy kis se.ggbekukinál, és teljesen rákapsz az ízére!
10/14 PearlDiver válasza:
Sztem korai. Ha a lány hajlandó várni rád kb egy évet, akkor utána azt mondom, próbáljátok meg, de ezt őszintén szólva eléggé kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!