Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen fiatal vagyok ahhoz, hogy egy 29 éves pasival szexeljek?
Az a helyzet, hogy apámnak a kollégája ez a 29 éves pasi, és jelenleg hozzá járok úgymond órákat veszek tőle mert felkészít videókészítésből vizsgára.
És legszívesebben letámadnám, már csak félek h mi lesz a reakciója. És h fiatal vagyok e hozzá ilyen téren.
19/L
10 év még bőven jó (annál több már kevésbé)
de azért ne csinálj úgy, mint egy észvesztett tinilány: "legszívesebben letámadnám"
ennyi idősen már tapasztalt, érett, nem úgy mint egy 22 éves pl. szóval hajrá ;)
Köszönöm.
Csak már olyan feszült vagyok ettől és kicsit már olykor olykor ideges is.
Verekedés nem hinném , hogy lesz, de lehet h ez miatt fog ellent mondani.
1 cégnél dolgoznak ahol összesen 21 ember van, de ugye mégsem olyan távoli kollégák mert minden 3. nap együtt melóznak.
eltitkolni meg veszélyes lenne.
Apád kollégája.....
Ebből nagyon gázos sztori lesz
Biológiailag teljesen kompatibilisek vagytok. De azt hiszem hosszútávon okoz majd ez bajt, hacsak rövidtávon apád nem csinál cirkuszt. A melóhelyen biztos élcelődés tárgya lesz, hogy a 29 éves kolléga "alátolta be" a lányát... meg: "hm.. jó kis tandíj egy-két óráért".. vagy "én tudnék a lányodnak főzésből is órát adni"...
Készülj ilyenekre. S nem utolsó sorban arra, hogy egy 29 éves pasinak szexben kiváló lehetsz, de az életritmusa, célja egészen más mint a tiéd.
úristen mekkora hülyeség már ez!
nem kell láthatóan rácuppannod, de azért mert munkatársak apáddal, az nem jelenti azt, hogy rögtön a konfliktus melegágya -.-
és mi van ha érett a kérdező? én is fiatal vagyok, mégis olyan céljaim vannak, amiket sok 25 éves vagy idősebb megirigyelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!