Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet ilyen nőt találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ilyen nőt találni még egyáltalán?

Figyelt kérdés

Akit nem érdekel ez a trendi világ. Nem érdekli az, hogy leszáll a buszról, vagy villamosról, és hazáig állandóan nyomkodja az okostelefonját, vagy nézegeti minden két percben, de a gombokhoz sohasem nyúl.

(Egyáltalán okostelefon, iphone)?! Tükörben fényképezkedés még 40 évesen is?

Nem arra törekszik, mint már nagyon sokan, (hála a médiának) hogy nekem 100 ezer forint értékű csizma kell, minden héten vásárolni, épp ezért csak olyan férfi jöhet szóba, akinek már van egy Lamborgini-je.

Tehát legyen egy kicsit szótlan, visszahúzódó, utálja az okostelefonokat, ne legyen nagyvilági nő, és ne érdekelje az olyan műsorok, mint az Éjjel-nappal Budapest.

Legyen benne egy kis kreativitás, talán egy kevés művészi hajlam.

Sajnos a mostani fiatalok már mind meg vannak fertőzve ezzel a jövő találmányaival! (Mi lesz még később?)

Talán a 40-50 évesek, akiket nem érdekli ez a trendi világ, és okostelefon, mert, amikor még ők voltak 20 évesek, még nem voltak ilyenek.

2013. nov. 23. 01:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
60%
40-50 éves ismerőseim ugyanúgy nyomkodják a buz1 telefonjukon a retkes facebook-ot.Van aki állandóan azzal cseszi el az idejét.Szerintem ez nem kor függő.Én fiatal vagyok,de sokáig telefont se hordtam magammal,mert feleslegesnek tartottam.
2013. nov. 23. 01:35
 2/22 anonim ***** válasza:
Adj lejebb az igenyeidbol :D
2013. nov. 23. 01:36
 3/22 anonim ***** válasza:
Én ismerek ilyen lányt (vagyis amennyit megismertem belőle). Nem mondom meg ki az de ebben a kategóriában benne van a top 20-ban. Viszont foglalt a szíve szóval erről ennyit. Ha sokfelé irkálsz itt nagy eséllyel belebotlasz. Telefonján pedig facezik és zenét hallgat de ehhez hadd legyen már joga.
2013. nov. 23. 01:36
 4/22 anonim ***** válasza:
80%

Jelen :) Egy sima, egyszerû samsungom van, telefonálni és sms-re használom. Még soha nem fényképeztem le magam csûcsörített szájjal vagy pucsítva. Nem lógok a neten még akkor is amikor pl. beülünk valahova a barátaimmal beszélgetni. Lassan 6 éve élek kapcsolatban, még soha nem csaltam meg a páromat, de még csak nem is gondoltam rá. Mellesleg nem, hogy Lamboja nincs, de még csak sima kocsija sem, viszont biciklije igen :) Nem vásárolok naponta, soha nem voltam manikûrösnél/pedikûrösnél/kozmetikusnál, magamnak intézem ezeket. Fodrászhoz is csak 2 havonta 1x ha elmegyek.

Szeretem a páromat, a családomat, az állataimat, szeretem az életet.

Rengeteg ilyen ember van még, csak meg kell találni és próbálkozni. Kitartást kívánok és soha ne csüggedj!

2013. nov. 23. 01:39
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Bár a társkerreső oldalakon éppen csak ilyen nők találhatóak, amiket felsoroltam, okostelefonosok.
2013. nov. 23. 01:42
 6/22 anonim ***** válasza:
70%
Nevetni fogsz, mert sokan akik ide írna azok sem gépről írnak hanem okos telefonról:D Nagyon nehéz találni ilyen típusú embert, főleg amiatt mert azt sem tudod hol keresd, ha ennyire visszahúzódó valaki.
2013. nov. 23. 01:48
 7/22 anonim ***** válasza:
26%

Mit zavar téged az okostelefon te maradi szerencsétlen?!

általànosító k@cs@g...

2013. nov. 23. 01:48
 8/22 A kérdező kommentje:

Jóccakát, ha le*arjátok a visszahúzódóakat. Hány van olyan, ismerek párat. Utáljátok a dohányosokat, a szegény hajléktalanokat, ha tehet róla, ha nem, utáljátok a cigányokat, a sátánistákat, a keresztényeket, azokat, akik autóval szennyezik a levegőt, stb...

De hát már csak ez egy ilyen világ, és ez még rosszabb lesz idővel!

2013. nov. 23. 02:14
 9/22 A kérdező kommentje:
Találkoztam már egy valakivel, aki azt mondta. Nem beszélsz sokat. Gondoltam. Te meg állandóan beszélsz, mert hazudsz! Az beszél sokat, aki azt is mondja, ami nem igaz!
2013. nov. 23. 02:16
 10/22 A kérdező kommentje:
Szóval kiközösítik a csendes embereket. Viszont, aki túl sokat beszél, az sem jó, mert azt is mondja, ami nem igaz, ami épp eszébe jut, azért tud sokat beszélni. Most akkor melyik jobb? A csendes, vagy, aki sokat beszél?
2013. nov. 23. 02:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!