Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ilyen nőt találni még egyáltalán?
Akit nem érdekel ez a trendi világ. Nem érdekli az, hogy leszáll a buszról, vagy villamosról, és hazáig állandóan nyomkodja az okostelefonját, vagy nézegeti minden két percben, de a gombokhoz sohasem nyúl.
(Egyáltalán okostelefon, iphone)?! Tükörben fényképezkedés még 40 évesen is?
Nem arra törekszik, mint már nagyon sokan, (hála a médiának) hogy nekem 100 ezer forint értékű csizma kell, minden héten vásárolni, épp ezért csak olyan férfi jöhet szóba, akinek már van egy Lamborgini-je.
Tehát legyen egy kicsit szótlan, visszahúzódó, utálja az okostelefonokat, ne legyen nagyvilági nő, és ne érdekelje az olyan műsorok, mint az Éjjel-nappal Budapest.
Legyen benne egy kis kreativitás, talán egy kevés művészi hajlam.
Sajnos a mostani fiatalok már mind meg vannak fertőzve ezzel a jövő találmányaival! (Mi lesz még később?)
Talán a 40-50 évesek, akiket nem érdekli ez a trendi világ, és okostelefon, mert, amikor még ők voltak 20 évesek, még nem voltak ilyenek.
Jelen :) Egy sima, egyszerû samsungom van, telefonálni és sms-re használom. Még soha nem fényképeztem le magam csûcsörített szájjal vagy pucsítva. Nem lógok a neten még akkor is amikor pl. beülünk valahova a barátaimmal beszélgetni. Lassan 6 éve élek kapcsolatban, még soha nem csaltam meg a páromat, de még csak nem is gondoltam rá. Mellesleg nem, hogy Lamboja nincs, de még csak sima kocsija sem, viszont biciklije igen :) Nem vásárolok naponta, soha nem voltam manikûrösnél/pedikûrösnél/kozmetikusnál, magamnak intézem ezeket. Fodrászhoz is csak 2 havonta 1x ha elmegyek.
Szeretem a páromat, a családomat, az állataimat, szeretem az életet.
Rengeteg ilyen ember van még, csak meg kell találni és próbálkozni. Kitartást kívánok és soha ne csüggedj!
Mit zavar téged az okostelefon te maradi szerencsétlen?!
általànosító k@cs@g...
Jóccakát, ha le*arjátok a visszahúzódóakat. Hány van olyan, ismerek párat. Utáljátok a dohányosokat, a szegény hajléktalanokat, ha tehet róla, ha nem, utáljátok a cigányokat, a sátánistákat, a keresztényeket, azokat, akik autóval szennyezik a levegőt, stb...
De hát már csak ez egy ilyen világ, és ez még rosszabb lesz idővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!