Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet ilyen nőt találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ilyen nőt találni még egyáltalán?

Figyelt kérdés

Akit nem érdekel ez a trendi világ. Nem érdekli az, hogy leszáll a buszról, vagy villamosról, és hazáig állandóan nyomkodja az okostelefonját, vagy nézegeti minden két percben, de a gombokhoz sohasem nyúl.

(Egyáltalán okostelefon, iphone)?! Tükörben fényképezkedés még 40 évesen is?

Nem arra törekszik, mint már nagyon sokan, (hála a médiának) hogy nekem 100 ezer forint értékű csizma kell, minden héten vásárolni, épp ezért csak olyan férfi jöhet szóba, akinek már van egy Lamborgini-je.

Tehát legyen egy kicsit szótlan, visszahúzódó, utálja az okostelefonokat, ne legyen nagyvilági nő, és ne érdekelje az olyan műsorok, mint az Éjjel-nappal Budapest.

Legyen benne egy kis kreativitás, talán egy kevés művészi hajlam.

Sajnos a mostani fiatalok már mind meg vannak fertőzve ezzel a jövő találmányaival! (Mi lesz még később?)

Talán a 40-50 évesek, akiket nem érdekli ez a trendi világ, és okostelefon, mert, amikor még ők voltak 20 évesek, még nem voltak ilyenek.

2013. nov. 23. 01:32
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Mit zavar téged az okostelefon te maradi szerencsétlen?!

általànosító k@cs@g...

Hogy miért? Mert csak a hülyeségre használják! Ott van a gyerek a szomszédban, de az okostelefonján üzen neki a facebook-on, hogy mi történt aznak az iskolában. Meg a tükörben fényképezkedés.

Történr egyszer az orvosnál, hogy a bal sarokban pityegtetett. Megunta. Átment a jobb sarokba. Ott is pityegtetett. Megunta. Oda ment az ablakhoz. Ott is pityegtetett. Legszívesebben kivágtam volna a kezéből.

Meg, amior előveszik minden két percben, és csak nézegetik, de sohasem nyúlnak hozzá. Aztán megint előveszi két perc múlva.

Ezért nem kell nekem ilyen nő, aki szintén ezt csinálná.

2013. nov. 23. 02:35
 12/22 anonim ***** válasza:
Összefoglalva: csóró vagy, komplexusos, szótlan, ezért egy igénytelen panelprolit szeretnél, aki még nálad is gátlásosabb, ezért főnyereménykéd tekint rád. Hát.. sok szerencsét.
2013. nov. 23. 02:59
 13/22 A kérdező kommentje:

A médiában csak úgy tolják az ember orra alá az okostelefont és a tablet PC-t. És mostmár nem is kell megvenni, meg is lehet NYERNI! Aztán nyomás facebook-ozni, meg pózolva fényképezkedni.

Így a gyerek mégúgysem szokik le nemhogy a facebook-ról, de még az internetezésről, gépezésről sem. Nehogy kimenjen véletlenül sűrűn odaki a szabadba! Persze ők ezt azzal nyerik, hogy a pénz megy be nekik.

2013. nov. 23. 03:00
 14/22 A kérdező kommentje:
Mert, ha gépen facebookozik, akkor kikapcsolja, és jó van, de telefonról netezni még rosszabb a leszokás.
2013. nov. 23. 03:02
 15/22 A kérdező kommentje:

Összefoglalva: csóró vagy, komplexusos, szótlan, ezért egy igénytelen panelprolit szeretnél, aki még nálad is gátlásosabb, ezért főnyereménykéd tekint rád. Hát.. sok szerencsét.

Te nem szereted az értelmi és szellemi fogyatékos gyerekeket és embereket sem. Mert, ha szeretnéd, akkor a csendes emberekről sem így vélekednél.

2013. nov. 23. 03:20
 16/22 anonim ***** válasza:
"odaki" XD
2013. nov. 23. 06:39
 17/22 anonim ***** válasza:

Elég fura a kérdező stílusa. Falusi vagy ugye? Én is de hozzám mindig közelebb állt a városi milliő mint a tanyasi világ. Most is okostelefonról vagyok de nem nyomkodom állandóan.Mennyit tölthet a lány a neten szerinted? Be fogod korlátozni? És ha nem tudok máshol beszélni mint így virtuálisan?? Facebookon tartanatok a kapcsolatot mi lenne veled? Pedig ma ez az általános.

Te is internetezel hisz itt a kérdés de elvárod hogy a lány ne tegye?

2013. nov. 23. 07:01
 18/22 errre ***** válasza:

én ilyen vagyok, amit leírtál..

bár megmondom a véleményem, nem vagyok tutyimutyi.

2013. nov. 23. 09:13
 19/22 anonim ***** válasza:
60%

... Na jól idegyűlt a kérdésedre a sok okosteló mániás és beszólogatnak az igényeidre. :D

Sztem is zavaró. De tényleg nem korfüggő. A leggázabb amikor vonaton látom, hogy anyuci apuci végig a telefonton pötyög, órákig (még jobb ha a billentyűzethangot nem veszi le), a gyerek meg ott motoszkál magának. Nem a gyerekkel kéne foglalkozni? Na de legalább akkor játszanak együtt a telón, ott van pl a szókereső, azzal még fejlődne is.

Vagy mikor buliba mennek és mindenki telefonon szöszöl... Ezekről is mennyi post, cikk volt már. :)

Utazás közben cikkeket olvasni, levelet megnézni hasznos, de kicsi a képernyő és egy élet ott megírni egy normális levelet pl. Olvasni is csak rontja a szemet. Csetelni meg... :/ hát ez van, végülis örülni kell neki hogy ilyen könnyen elérhetőek mások....

Én annyira nem örülök mert nem szeretem az okostelót, de eltudom fogadni, hogy mások de. :/

Csak az élő kommunikáció készséget is rontja szerintem, hogy minél rövidebben, kevesebb szóval kommunikálnak azon keresztül.

Sima telefont használok, igaz van okostelóm mert hozzám került egy használt a család által, de nem használom. Nem találtam praktikusnak és netet se akarok rá pluszba még fizetni, akkor meg jó a sima teló is.

Az éjjel nappal budapestről meg annyit hogy egy igénytelen szenny, de szomorú hogy ennyi fiatalnak megengedik otthon hogy nézhessék. :S

Józan ésszel azt hittem ez hamar meg fog bukni, ki az aki ekkora igénytelenséget néz? De rengetegen... és tetszik nekik... eeeeeeee

Van olyan csaj akit Te keresel, de pont az hogy aki szótlan, őket nem veszik észre. :)

Ők a szürke kisegerek és pasi rájuk se néz, mert nem feltűnőek. Nincs rajtuk olyan ami megfog titeket. Utána jöttök az igényeitekkel, ne legyen ilyen plázacica anyagias izé... de akkor ne őket szúrjátok ki rögtön ránézésre. :D De tény, csak rajtuk akad meg a szemetek, a norma csajok átlátszóak manapság.

2013. nov. 23. 10:13
 20/22 anonim ***** válasza:

1. Nincs okostelefonom, soha nem is lesz, okostelefonos pasival sem fogok soha jarni.

2. Nem szeretek vasarolni. Az egyetlen kedvenc boltom egy bolhapiacos bolt.

3. Nem nezek tv-t, azt se tudom, mi az az Ejjel-nappal Bp. (Mondjuk nem is Mo.-n elek.)

22L

2013. nov. 23. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!