Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal már egy ideje együtt vagyunk. Neki már korábban volt petting, nekem nem. És úgy érzem, hogy ő szeretné már a pettinget, már én is mert szeretem, de úgy érzem fiatal vagyok még. Szerintetek?
Ha szeretnéd, akkor nyugodtan. A tested jelez. Ha akarod, ott a vágy akkor csináld.
A petting fél úton van a maszti és a szex közt. Ebben a korban ez teljesen normális és természetes.
Szerintem meg 14 évesen még magadat sem ismered (értsd: maszturbálás), így azt sem tudod mi a jó neked. Ha már magaddal tisztában leszel, akkor esetleg lépj tovább.
S a kérdésed pont ezt sugallja, mert vívódsz. Akkor meg nincs kérdés. Nem és kész.
Szerintem életkor tekintetében ez már belefér. Egyedül akkor ne állj kötélnek, ha erőszakoskodik a srác, úgy értem, pl. megzsarol, hogy szakít veled, ha ezt nem csináljátok. Ebben az esetben nem ő a megfelelő partner.
És ezzel a véleményemmel pedig nagyon egyedül leszek, de az első szexuális együttlét csak őszinte érzelmi alapokon nyugvó szerelmi kapcsolatban javallott. (Tehát nem 1 hónap után.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!