Lányok, ti mennyire lepődnétek meg azon, hogy egy 27 éves férfi még szűz?
Figyelt kérdés
Befolyásolna titeket bármiben is?2014. ápr. 23. 14:25
1/19 anonim válasza:
Ha én mondanám, azon semennyire sem lepődnének meg. XD
2/19 anonim válasza:
Ha csúnya szegény és még zárkózott is,akkor nem lepődnék meg. Ha átlagos minden téren akkor furán néznék, ha meg egy helyes pasi lenne akkor tátva lenne a szám és csak pislognék.
3/19 anonim válasza:
Ezt miért is kellene reklámozni?
4/19 A kérdező kommentje:
3: A tapasztalatlanság amúgy is feltűnő, és akkor már jobb tiszta lapokkal játszani. Vagy szerinted jobb, ha csak megtörténik?
2014. ápr. 23. 14:37
5/19 anonim válasza:
Azt mondod, hogy rég randiztál, izgulsz és kész. Miért kellene ellőnöd az esélyeidet szándékosan?
6/19 anonim válasza:
Ha nem kérdezi, ne mondd. Vagy rájön, vagy nem, vagy megkérdezi.
7/19 anonim válasza:
Nekem van ilyen ismerősöm, se nem csúnya, se nem szegény, se nem zárkózott, egyszerűen csak a hivatásának él, ez köti le minden figyelmét, de nagyszerű eredményeket ér el nemzetközi szinten. Nem lepődtem meg, mikor megtudtam, hogy még szűz, mert ismertem az életmódját és gondoltam, hogy emellett nincs ideje másra. Fiatalkora ellenére lassan a karrierje csúcsára ér, azt mondja, akkor majd elkezd élni is. :)
8/19 anonim válasza:
Ezzel egyébként miért is lőné el az esélyeit?
9/19 anonim válasza:
Ja, mondanom sem kell gondolom, hogy programozó... :)
10/19 A kérdező kommentje:
Ez picit olyan, mint hazugsággal indítani. Valószínű ilyen korban nem egyéjszakásban fogom elveszteni, szóval nem esne rosszul a lánynak, ha utólag tudja meg?
2014. ápr. 23. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!