Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, ti mennyire lepődnétek...

Lányok, ti mennyire lepődnétek meg azon, hogy egy 27 éves férfi még szűz?

Figyelt kérdés
Befolyásolna titeket bármiben is?

2014. ápr. 23. 14:25
1 2
 11/19 anonim válasza:

Hát szerintem nem szégyen de nem is büszkeség. Vannak olyan dolgok, amiket nem kell elmondani, és nem számítanak hazugságnak vagy ilyesmiknek.

Ha rájön elmondod, de szerintem fölösleges így szemtől szembe mondani, hogy: Figyelj, én még szűz vagyok.

x'DDD, bocs, de ezt, hogy lehetne máshogy tálalni?

Nem hinném, hogy elpuskázná az esélyeidet, de az emberek furák, és van hogy nem úgy reagálnak a mondandódra, mint szeretnéd, vagy elvárnád tőlük.

Egy apró füllentés, nem a világ.

Majd komolyabb dolgokat mondj el, és ne görcsölj rá ilyen apróságokra. Fölösleges.

2014. ápr. 23. 14:48
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Aki 27 evesen meg az, azon nem lepodnek meg, mert azon latszik.
2014. ápr. 23. 14:52
 13/19 A kérdező kommentje:
12: miből látszik?
2014. ápr. 23. 14:55
 14/19 anonim ***** válasza:
10%
Abból, hogy nem úgy viselkedsz mint mások. Neked nem tűnik fel, de nekik igen.
2014. ápr. 23. 16:00
 15/19 A kérdező kommentje:
14: Hogy hogy nem úgy viselkedek? Kifejtenéd?
2014. ápr. 23. 16:03
 16/19 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz!

22/L

2014. ápr. 23. 16:10
 17/19 A kérdező kommentje:
16: Szóval téged egyáltalán nem zavarna, ha egy férfi se csókolózni sem semmi mást nem tud még a szexben, és emiatt rengeteget bénázna?
2014. ápr. 23. 16:14
 18/19 anonim ***** válasza:
75%

Figyelj én úgy látom, ha nekem meg tetszik egy srác és szeretem is, és kiderül róla akkor 30 évesen is, hogy szűz nem zavarna.

16 voltam

2014. ápr. 23. 16:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Minden lánynak, nőnek ilyennek kéne lennie, ez a normális hozzáállás, amit az előző írt! Én egyébként örülnék neki, ha még csak 27 éves lennék. Ha lenne lehetőségem ismerkedni, akkor nyilván én sem térnék ki ilyen dolgokra, viszont hazudni sem szeretnék. Előbb-utóbb valahogyan kiderülne.

Az tényleg zavaró, hogy nem tudhatjuk előre, hogy a másik ember hogyan reagálna erre. Ennek a dolognak tehát semmiképpen nem kellene döntő szempontnak lennie szerintem, mert aki tényleg ismerkedni akar és szimpatikus is a másik fél, akkor nem ez a téma lesz az elsődleges dolog az ismerkedés folyamatában.

2014. ápr. 30. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!