Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi lehet az oka, hogy egy 30...

Mi lehet az oka, hogy egy 30 feletti szűz férfi ámokfutásba kezd (ismerek ilyet) és egy idő után a sok elutasításba besokall, és elkezdi bulikban, szűk utcákban stb ütni-verni a nőket?

Figyelt kérdés
Ez kell a lányoknak,hogy egyes pasikat dühöngő vadállattá tesznek a sok elutasítás révén? Persze a pasi hibája is, hogy nem tudja magát kontrollálni, de valami ide vezetett, hogy egy kedves srácból ilyen lett a férfi. Most lehet mondani neki, hogy pszichiáter, gumiszobát neki, de a probléma ettől összetettebb.
2014. ápr. 18. 21:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
68%
Az az oka, hogy egy utolsó pancser.
2014. ápr. 18. 21:37
 2/19 A kérdező kommentje:
Na-na. Rendes a férfi, vagyis az volt. Nem pancser, ahogy ismerem, csak nem néz ki túl jó, de ótvar ronda sem. De a nők hideggé tették.
2014. ápr. 18. 21:40
 3/19 anonim ***** válasza:
71%

Aki kellően gyenge jellem, lelki sérült (már gyermekkortól kezdve), és a nevelésével is problémák akadtak, nem csodálkozom.

A problémának mindössze egy, maximum két százaléka a nők hibája. Én kérek elnézést, hogy nem táncolunk minden férfi farkán, ha "udvarol" nekünk és mi választjuk ki, ki tetszik nekünk. ugye milyen mocskos dolog ez? Kész agyrém.

2014. ápr. 18. 21:42
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy hideg még nem kell pszihopatának lenni. Én is jégcsap vagyok mégse verek nőket...
2014. ápr. 18. 21:44
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Fogd már a nőkre hogy egy elmebeteg
2014. ápr. 18. 21:45
 6/19 anonim ***** válasza:

# 2

Akkor menjen el és birkózzon jegesmedvékkel:D

2014. ápr. 18. 22:00
 7/19 anonim ***** válasza:
#6 A jegesmedvékkel való birkózás mióta számít potenciális udvarlási lehetőségnek?
2014. ápr. 18. 22:03
 8/19 anonim ***** válasza:

# 7

Egy eszkimó suncit biztos letudna nyűgözni vele. Persze, nem élné túl, de amúgy is ez a cél:D

2014. ápr. 18. 22:19
 9/19 anonim ***** válasza:
#8 Kétlem. Inkább ostoba, kivagyi embernek néznék. Mit megy neki egy jegesmedvének? Miért nem képes kommunikálni a Nő felé? :D
2014. ápr. 18. 22:24
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
nemhogy szerezne egy kis ekit oszt felszedne vkit :D (még nem próbáltam am)
2014. ápr. 18. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!