Mi lehet az oka, hogy egy 30 feletti szűz férfi ámokfutásba kezd (ismerek ilyet) és egy idő után a sok elutasításba besokall, és elkezdi bulikban, szűk utcákban stb ütni-verni a nőket?
Figyelt kérdés
Ez kell a lányoknak,hogy egyes pasikat dühöngő vadállattá tesznek a sok elutasítás révén? Persze a pasi hibája is, hogy nem tudja magát kontrollálni, de valami ide vezetett, hogy egy kedves srácból ilyen lett a férfi. Most lehet mondani neki, hogy pszichiáter, gumiszobát neki, de a probléma ettől összetettebb.2014. ápr. 18. 21:36
1/19 anonim válasza:
Az az oka, hogy egy utolsó pancser.
2/19 A kérdező kommentje:
Na-na. Rendes a férfi, vagyis az volt. Nem pancser, ahogy ismerem, csak nem néz ki túl jó, de ótvar ronda sem. De a nők hideggé tették.
2014. ápr. 18. 21:40
3/19 anonim válasza:
Aki kellően gyenge jellem, lelki sérült (már gyermekkortól kezdve), és a nevelésével is problémák akadtak, nem csodálkozom.
A problémának mindössze egy, maximum két százaléka a nők hibája. Én kérek elnézést, hogy nem táncolunk minden férfi farkán, ha "udvarol" nekünk és mi választjuk ki, ki tetszik nekünk. ugye milyen mocskos dolog ez? Kész agyrém.
4/19 anonim válasza:
Attól hogy hideg még nem kell pszihopatának lenni. Én is jégcsap vagyok mégse verek nőket...
5/19 anonim válasza:
Fogd már a nőkre hogy egy elmebeteg
6/19 anonim válasza:
# 2
Akkor menjen el és birkózzon jegesmedvékkel:D
7/19 anonim válasza:
#6 A jegesmedvékkel való birkózás mióta számít potenciális udvarlási lehetőségnek?
8/19 anonim válasza:
# 7
Egy eszkimó suncit biztos letudna nyűgözni vele. Persze, nem élné túl, de amúgy is ez a cél:D
9/19 anonim válasza:
#8 Kétlem. Inkább ostoba, kivagyi embernek néznék. Mit megy neki egy jegesmedvének? Miért nem képes kommunikálni a Nő felé? :D
10/19 anonim válasza:
nemhogy szerezne egy kis ekit oszt felszedne vkit :D (még nem próbáltam am)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!