Hogy is van ez? Egyszerre kell a bármire kapható nő és a szűz lány is?!
A hétvégén voltam egy házibuliban, ahol beszélgettem egy fiúval, enyhén illuminált állapotban.
A buli résztvevőivel mind ugyanabban a faluban lakunk, így mindenki ismer mindenkit, és rólam is tudják hogy kapcsolatban vagyok (18L) már több mint egy éve egy általuk nem igazán kedvelt fiúval( de ő nem volt ott).
Tehát a sráccal elkezdtem beszélgetni, és nagyon gyorsan kilyukadtunk a szex témánál, és konkrétan rákérdezett,hogy szűz vagyok-e? Erre azt válaszoltam,hogy ne haragudj, de nem veled fogom ezt megvitatni. (Amúgy már nem vagyok az) A srác teljesen úgy folytatta a csevejt,hogy szűz vagyok, és elkezdte mondani,hogy vigyázzak rá,mert hogy nagyon nagy kincs,meg hogy jó,hogy van még ilyen értékes lány, meg hogy jó,hogy nem vagyok r*banc, mint a legtöbb csaj.
Ekkor én csak mosolyogtam és helyeseltem, nem akartam elmondani,hogy már nincs miről beszélnünk...
Megkérdeztem tőle,hogy ő szűz-e még? Természetesen már nem az...(noha sosem volt még barátnője, tehát nagy valószínűséggel egy buliban történt meg a dolog egy arra kapható lánnyal.
Így felmerül bennem a kérdés: A férfiak elvárják,hogy a csaj ártatlan legyen,és akkor értékesként tekintenek rá,noha ők viszont minden adandó alkalommal rávetődnek a nagyvilági nőkre?!
Lehet,hogy rosszul értelmezem a dolgokat, de nagyon kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is!
Köszönöm szépen!
szűz 16-20 között komoly kapcsolat
r*banc 16- egyszeri alkalom
A férfiak annak örülnek ha egy nő szűz.
A nők viszont azt ha a férfi tapasztalt.
Egyébkrnt szerintem a srac kamuzott neked és még az..
Ez is nagyon emberfüggő dolog maradjunk annyiban,az értelmesek akik ugye manapság eléggé kisebbségben vannak,nekik nem számít igazán ez a dolog.Én sem reménykedek már nagyon szűz barátnőre,hiába vagyok én még az. :D
Szóval nekem is lett volna lehetőségem bármilyen partyribit megdugni,de értelmetlen lett volna,olyan részegek voltak hogy azt inkább hagyjuk.Inkább segítettem nekik,hogy meg tudjanak állni a két lábukon rendesen,vettem egy vizet nekik,igyák meg aztán ennyi.
Ez van,ilyen buta a mai emberek többsége.Én meg lehet tartogathatom azt,hogy szűz vagyok még sok évig,de én nem fogok senkivel csak úgy poénból lefeküdni,inkább várok az arra érdemesre.Lehet ezért lenézni meg fújolni,én így gondolom. :)
22/F
Már bocsánat, de ha egy egy tál ételnek gondolod magad, aminek felszolgáláskor minden vendégnek meg kell felelnie, akkor igen. Legyél egyszerre r|banc és szűz, ha tudsz...
Viszont remélhetőleg idővel rá fogsz jönni arra, hogy egy ember (legyen az fiú vagy lány), nem tud beléd szeretni, ha a személyiségedet mindenkinek az elvárásaihoz igazítod, mivel idővel emiatt elveszti a, hogy is mondjam... karakterét.
Ne tegyél fel ilyen kérdéseket, ne akard tudni, mik az átlag elvárásai. Felelj meg önmagadnak és a saját elveidnek. Ha ez megvan, akkor már bajban nem lehetsz.
Igen, de például régebben volt egy "barátom", aki kb. 3 évvel idősebb nálam. Aznap, mikor összejöttünk, rögtön megkérdezte,hogy mikor alszok náluk. Ekkor voltam 15 éves, természetesen nem akartam olyan nagyon komoly kapcsolatot, mivel még kicsi voltam.. Másnap szakított velem a srác....
Tehát kell a szűz lány, de ha nem hajlandó veled az első egy hónapban lefeküdni,akkor ki vagy dobva... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!